5 идеи за стилен детски подарък за момиче

21.03.2022 12:31

Да изберем подарък дреха за дете обикновено не е лесна задача. Всички знаем колко специални са рождените дни за тях, особено за малките дами, които винаги се вълнуват изключително много от това какво има в подаръчната кутия. Искаме да ги зарадваме и да видим усмивки на лицата им, затова отделяме и доста време в търсене на перфектния подарък. За щастие, вече не е толкова трудно да намерим информация какво е модерно и кои тенденции се харесват на хлапетата. Има стотици онлайн магазини, които ни заливат с предложения, но не са много тези, които предлагат качествени детски маркови дрехи, каквито ще открием в Kidsfashion.bg. Все пак, когато става въпрос за деца – винаги търсим най-доброто, нали?

Ако все още се чудите как да изненадате малките, то тогава тази публикация е за вас. Направихме внимателен подбор и събрахме на едно място 5 идеи за стилни детски подаръци за момичета.

Рокля – изобилие от модели

Както всички знаем, когато става въпрос за мода, момичетата се интересуват от нея от много ранна детска възраст. Те винаги искат да носят най-красивите дрехи и поради тази причина едно от първите неща, които предлагаме за подарък, е рокля. Идеален тоалет за специални поводи, който кара малките да се чувстват като принцеси. Има голямо разнообразие от най-различни модели рокли, като например блестяща рокля с пайети, която прави малките да изглеждат, като филмови звезди. Или рокля с дантелени мотиви, подходяща за всеки по-специален повод, каквито са например моделите на Abel & Lula, които ще предадат нежна визия на всяка малка дама. Що се отнася до цветовете, можем да избираме абсолютно всичко, без да сгрешим – от пастелни до неонови нюанси. Идеален избор за идващия пролетно–летен сезон са леките, ефирни, развяващи се модели, изработени от мека материя.

Пижама – никога не е излишна

Ако искаме да съчетаем стила с комфорта, подарък пижама е чудесно решение. Удобни модели със страхотен дизайн откриваме в топлите детски модели на марката Mayoral. Ако търсим нещо  за пролетно-летните нощи, Boboli са определено подходящ избор, защото техните дрехи са много устойчиви и не дразнят детската кожа. Няма място за колебание, относно цвета! Всички знаем , че розовото е може би най-любимият цвят на всяко момиче, така че смело може да се насочим към розова пижама.

Аксесоари – допълват всеки тоалет

Скучна и недовършена визия – дори и децата не я харесват, затова на помощ идват аксесоарите. Всяка малка госпожица трябва да има допълнение към своя аутфит. Ако детето е по-малко, може да се насочим към детските кръгли и забавни раници на Oops, които са много меки, удобни и в компактни размери и определено ще станат най-добрият приятел на малката. Ако избираме подарък за тийнейджър, чудесен вариант са така актуалните чанти за кръста на GUESSkids, които си подхождат с повечето модели дрехи. Към аксесоарите спадат и колани, шапки и шалове,  часовници, диадеми и много други предложения, с помощта на които да създадем една красива и завършена детска визия.

Залагаме на дънковия плат – никога не излиза от мода

Без значение дали отваряме гардероба на малките или нашия собствен, там винаги има поне няколко различни модела дрехи от деним. Този плат едва ли някога ще излезе от мода. Има голямо разнообразие от детски дънкови дрехи. В този списък влизат сукмани, ризи, панталони дори шапки и чанти. Ако искаме да създадем по-модерна визия, за подарък може да помислим  за пола с джобове и детско дънково яке с копчета от новата колекция на Mayoral, за която гарантираме, че ще ви очарова.

Спортен комплект – винаги от нужда

Смело заставаме зад думите си, че спортните дрехи вече не са обикновени и определено имат място в нашите топ  5 предложения за детски стилен подарък. Хвърляме един поглед на детските комплекти на марката Mayoral, които се състоят от три части – суичър, тениска с дълъг ръкав и спортен панталон. Три е повече от едно, така че това е чудесна идея за подарък. Спортните дрехи са част от ежедневието на активните деца и винаги ще влязат в употреба.

Независимо дали става дума за подарък на нашето дете, племенница, дъщеря на приятел или пък подарък за поредното парти, на което хлапетата ни са поканени, в онлайн магазин Kidsfashion.bg само с няколко клика, лесно и достъпно ще направим най-правилния избор за подарък, комбинация от модерни, качествени и хубави дрехи и аксесоари, който ще бъде помнен задълго.

 

 

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: