Екип от СУ „Крум Попов“ участва в онлайн мобилност по проектна програма Еразъм +  CONNECTING PEOPLE, съфинансиран от ЕС

06.12.2021 10:55

 

Ученици и учители от СУ“Крум Попов“, град Левски участваха активно в онлайн мобилност по проектна програма Еразъм+ CONNECTING PEOPLE, съфинансиран от Европейския съюз.

Проектът се реализира от 2019 г. Наложи се  удължаване във времето заради пандемичните условия и невъзможност за пътувания.

Мобилността в Кавала, Гърция, се проведе неприсъствено, чрез интернет-връзка. В продължение на пет работни дни от 22.11.2021 г. до 26.11.2021 г. включително участниците –  партньори от България, Гърция, Латвия, Румъния и Турция работиха за осъществяване на дейностите по проекта. Бе изработена „Капсула на времето“ за послания от участниците. Участниците представиха презентации за своята държава, град и училище. Също така в отделните дни всички участници се запознаваха с традиционни храни, традиционни занаяти и традиционни игри от всяка страна. Участниците получиха задача да създадат текст за обща песен под надслов CONNECTING PEOPLE.

Работата им през цялата седмица бе публикувана в общ Падлет, където снимките и видеата се обновяваха своевременно. В предпоследния ден от дейностите учениците създадоха флайер и споделиха с останалите своите послания!

Посланията могат да бъдат видяни, за да си пожелаете някои от тях!

Ръководството и учителите на учениците от СУ „Крум Попов“ благодарят на учениците Александрос Иванов, Анелия Николаева, Крис Атанасов, Лора Петрова, Петя Асенова, Пламен Крумов, Рая Матева, Росица Милотинова и Теодора Веселинова за достойното представяне на България и Средно училище „Крум Попов“, град Левски, на поредния международен форум!

До нови срещи, приятели!

 

От екипа към проекта Еразъм+ CONNECTING PEOPLE

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: