Как 16 звезди ще се изправят в WINmyBET двубои от Уинбет?

11.08.2021 10:17

Уинбет еедин от любимите букмейкъри у нас. Освен че е винаги зареден с достатъчно спортни събития, на които да поставите залог, а и има уникални казино оферти, ще се съгласите, че този оператор изпъква с уникалните си наистина различни предизвикателства, игри и промоции. Ако все още не сте имали близка среща с него, Уинбет е разгледан обстойно от по-големите платформи за ревюта на букмейкъри у нас. А ако вече сте негов клиент или имате намерение да се регистрирате в него официално, палци горе за вас, защото вие имате уникалния шанс да станете част от невероятната игра WINmyBET.

В WINmyBET познатите лица от рекламните кампании на Уинбет – хумористът Рачков и не по-малко забавния, но и гениален на терена Стоичков, избраха 16 от най-разпознаваемите имена в българския шоу бизнес. Съвсем не беше лека задачата на двамата любимци в България, защото участниците не просто трябваше да бъдат известни, но и достатъчно подготвени, за да се справят с поставените им задачи. 16-те избрани, сред които виждаме Азис, Юлиан Вергов, Тита, Алисия, Джулиана Гани, Диона, Алекс Петканова, Сами Хосни, Биляна Йотовска, Илиян Любомиров и много други, са групирани в двойки. На всяка двойка от Уинбет поставят определена задача, в която участниците имат за цел да измерят сили един срещу друг. Така например, Тита и Диона вече имат насрочен мач за битка в кал, а Азис ще трябва да премери сили в категория тичане на токчета срещу най-дългите крака в българските инфлуенрски среди, Алекс Петканова.

Вие като участници в WINmyBET имате възможността не само да проследите тези епични двубои в реално време или на запис в интернет (на страницата на Уинбет, разбира се), но и да заложите на своите победители. Имайте на предвид, че в тази игра се играе не с истински, а със специални виртуални пари. Става въпрос за Уинбет валутата wincoins. В края на предизвикателството с 16-те родни звезди в WINmyBET всеки участвал от вас има възможност да спечели страхотни награди. Разбира се, за събралите най-много wincoinsса предвидени най-големите изненади. От Уинбет вече са обещали оф-роуд електрическа тротинетка, смартфониiPnone 12, тениски, кейсове за телефони и чаши с автографите на Димитър Рачков и Христо Стоичков и много други. Не пропускайте да поставяте своята прогноза за всяко едно от осемте предизвикателства в WINmyBET. След всеки от организираните двубои между родните звезди, един от вас има реалния шанс да спечели ултрамодерен смарт-часовник Apple Watch. В томболата за този часовник участват всички играчи, които са успели да прогнозират коя от звездите ще завърши като победител в насроченото й предизвикателство.

Как да участвам в WINmyBET надпреварата за стотици награди? Много е лесно! Влезте на сайта на Уинбет и се регистрирайте, ако все още нямате акаунт на сайта. След това, отидете в специалната страница, посветена на WINmyBET състезанието. Натиснете бутона, с който заявявате участие в надпреварата. Разгледайте наличните двубои и изберете този, в който смятате, че ще успеете да прогнозирате крайния победил. За всяка успешна прогноза ще получавате от специалните wincoins. Натрупайтемаксималенбройточки и участвайте в раздаванетонауникалнитенаградиотWINmyBET!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: