Имат ли бъдеще залозите на конни надбягвания в България?

11.08.2021 8:08

Може ли да се залага на конни надбягвания у нас? Може! Благодарение на международни букмейкъри като Bet365. Може да получите изчерпателна информация за Bet365 бонусите, като така ще прецените колко надежден е букмейкърът. Но има ли изобщо почва за развитие на залозите на конни надбягвания в България?

Според нас, да. И веднага ще ви отговорим защо. Истината е, че конните надбягвания не са най-популярната спортна дисциплина у нас. Но това важи само в частта с практикуването на спорта. Когато преминем към спортните залози, се оказва, че конните надбягвания са доста популярни в България. По неофициални данни, в лицензираните у нас букмейкъри, които разполагат със залози на конни надбягвания, дисциплината влиза в топ 5 сред най-популярните избори на родните играчи.

Трябва да отбележим, че част от въпросните платформи са така добри да предлагат и специални оферти, свързани със залози на конни надбягвания. А едва ли има някой, който ще отрече, че българите обичат наградите и изненадите. Но родните играчи обичат и разнообразието. Когато една спортна дисциплина не е добре засегната в програмата на даден букмейкър, играчите по-скоро ще я подминат. Точно обратното се случва с конните надбягвания. Там, където те са налични, се предоставят разнообразни събития от много типове състезания, а също така и не малко на брой пазари.

Нещо повече – конните надбягвания у нас често могат да се проследят и на живо. Това е като допълнителна помощ за залагащите. Проследявайки конкретното събитие в реално време, е много по-лесно да се направи добра прогноза за залог на живо.

Коефициентите са водещ фактор за един играч да избере на първо място букмейкър и на второ място – дисциплина, в която да залага. Конните надбягвания у нас са представени със събития с доста добри коефициенти. Това е допълнителен стимул за залагащите в България да се спрат именно на тази спортна дисциплина.

Добрият пример е поредният фактор, който кара редица родни играчи да предпочитат конните надбягвания дори пред по-популярни спортове като футбол, тенис и баскетбол. За какъв добър пример обаче става въпрос? Веднага ще ви обясним. Става въпрос за това, че конните надбягвания по принцип са много широко заложени както в културата, така и в тенденциите в сферата на спортните залози в Англия. А Англия негласно е обявена за една от топ дестинациите за спортни залози. В действителност, това е страна с огромен брой букмейкъри и много компании дори вземат пример именно от тях. Ето защо българските играчи основателно вземат пример от англичаните и също се възползват от добрите възможности за залагане на събития от сферата на конните надбягвания.

Ще завършим с едно малко по-различно доказателство за твърдението ни, че залозите на конни надбягвания имат бъдеще в България. Става въпрос за няколко текущи процедури по издаване на лицензи. Те са предвидени за компании, които предлагат конни надбягвания и които имат намерение да стъпят и на родния пазар. А това означава, че въпросните оператори са видели потенциал за развитие на този вид залози сред родната аудитория.

Категорично, залозите на конни надбягвания тепърва ще се развиват в България. Въпрос на време е те да се превърнат в предпочитаните събития за поставяне на прогнози с реални пари у нас.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: