ГЕРБ регистрира листата си с кандидати за народни представители за 15-ти МИР – Плевен

01.03.2021 12:57

ГЕРБ регистрира листата си с кандидати за народни представители в 15-ти МИР – Плевен за участие в парламентарните избори, насрочени за 4 април. Това стана днес в Районна избирателна комисия – Плевен. След внасянето на документите пред медиите с коментари за предстоящите избори застанаха първите петима в листата – проф. д-р Григор Горчев, Мирослав Петров, Пламен Тачев, проф.д-р Димитър Господинов и д-р Мариана Лазарова.

Листата е професионална, изградена е от хора, мотивирани да допринесат за обществото. В предизборната кампания ще заложим на професионалната и експертната дейност, дойде времето на професионалистите, каза проф.д-р Григор Горчев, който добави, че е приел да бъде водач на листата на ГЕРБ в Плевен след лична покана от премиера Бойко Борисов. Много неща трябва да се направят, за може Плевен да излезе от летаргията, аз имам планове, категоричен бе проф. Горчев на въпрос кое е първото, което ще направи, ако бъде избран за депутат.

Д-р Лазарова, председател на СДС в област Плевен, подчерта, че опитът на най-старата дясна партия, професионалният опит и срещите под различна форма с избирателите ще допринесат за успеха на предизборната кампания.

През последната година се доказа, че лекарите са бойците от първата линия и се оцени от гражданите високата значимост на тази професия. Затова и не е случайно, че трима от първите петима в кандидатската ни листа за 15-ти МИР – Плевен са лекари, коментира Мирослав Петров, областен координатор на ГЕРБ и втори в листата.

Кандидати за народни представители от листата на ГЕРБ – Плевен

  1. Член кор. Проф. д-р Григор Горчев, дмн – лекар
  2. Мирослав Петров – експерт национална сигурност
  3. Пламен Тачев – инженер
  4. Проф. д-р Димитър Господинов, дмн – лекар
  5. Д-р Мариана Лазарова – лекар
  6. Албена Тотева – педагог
  7. Десислава Панталеева – икономист
  8. Валери Лачовски – икономист
  9. Мирослав Траянов – икономист
  10. Дочко Дочев – спортист
  11. Христомир Христов – икономист
  12. Тони Крумов – IT специалист
  13. Румен Мотовски – спортист
  14. Огнян Кузманов – художник
  15. Велислава Величкова – юрист
  16. Александър Николов – юрист
  17. Доц. д-р Цветан Луканов, дм – лекар
  18. Атанас Върбанов – инженер
#тагове:

НАЙ-НОВИ: