Крупни мерки! Мерят температурата на клиентите на плевенското парно с лазерен термометър

07.11.2020 11:06

„Топлофикация Плевен“ отправи апел към техни клиенти и всички плевенчани да бъдат дисциплинирани и да спазват всички противоепидемични мерки с цел неразпространение на коронавируса. Причината за поредния призив, който отправят от плевенската топлофикация, е увеличаващият се брой заразени в страната през последната седмица. Според директора на ТЕЦ Плевен всички трябва да бъдем отговорни, за да предпазим себе си, близките и всички останали хора. „Нека помогнем на медиците на първа линия, защото те също са на предела на силите си.“, призовава още той.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Само преди около две седмици от „Топлофикация Плевен“ съобщиха, че с цел осигуряване на безопасни условия на труд за служителите им и опазване здравето на плевенчани, са предприели допълнителни противоепидемични мерки в клиентския им център. „Клиентите, които посещават нашия офис, задължително трябва да носят предпазни средства и влизането трябва да става поединично. Това го правим с цел да няма струпване на много хора на едно място. Молим клиентите си да изчакват своя ред пред входа на информационния ни център. Задължително преди да бъдат обслужени от нашите служители, на тях ще им бъде измерена телесната температура, посредством лазерен термометър.“ обяснява инж. Василев.
По думите му те са изключително загрижени за опазването на живота и здравето на всички техни служители и уверяват, че са осигурили необходимите условия за безопасна работа. „Предоставили сме предпазни маски. Работните места на нашия персонал са разположени на дистанция. Пред всяко гише са сложени дезинфектанти и извършваме периодична дезинфекция на помещението.“, казва още инж. Василев.
Директорът на дружеството препоръча на клиентите им да ползват дистанционните канали за комуникация с тях. При въпроси могат да ни потърсят на телефоните за връзка, където служителите ни ще им предоставят необходимата информация.“, обясни директорът на плевенския ТЕЦ. Инж. Василев отново напомни, че не е необходимо клиентите им да плащат сметките си само на каса, те имат възможността да го направят и по банков път с платежно нареждане по сметка в клон на Инвестбанк или чрез системата ePay.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: