Ефбет със залози за старта на първенството на Южна Корея

08.05.2020 9:11

Този уикенд стартира още едно футболно първенство – К1 Лига на Южна Корея. К1 Лига 2020 ще бъде 38-и сезон на най-горната дивизия на професионалния футбол в Южна Корея от създаването й през 1983 г.

Сезонът ще бъде открит с мач на шампиона Чонбук Моторс срещу Сувон Блууингс в петък от 13:00 ч. наше време. Чонбук Моторс е фаворит за успеха в откриващия двубой за кампанията според EFbet. Коефициентът за краен изход 1 в срещата е 1.75. Сайтът за спортни залагания Ефбет е добавил в тиража си всички двубои от 1-вия кръг на елита на Южна Корея и може да поставяте залози на тях.

Редовният сезон в корейската лига трябваше да започне на 29 февруари и да приключи на 4 октомври, но беше отложен за неопределено време след избухването на пандемията COVID-19. Все пак ето че дойде време за старта на кампанията.

Шампионите от Чонбук Моторс ще се стремят към нова силна кампания през 2020 г., като ще искат да претендират за безпрецедентна осма титла в лигата и също да спечелят четвърто поредно първенство. Похвалите трябва да отидат за мениджъра Жозе Мораис, който застана начело на клуба в началото на миналата година, като сезонът далеч не беше перфектен, тъй като Чонбук се оказа в изоставаща позиция от лидера в последния кръг, като трябваше да спечели и също да получи помощ от другаде, за да вдигне трета поредна титла. След като временният лидер Улсан Хюндай загуби от Поханг,  а Чонбук надвиха Гангуон и по този начин триумфираха с титлата.

След като може би 2019 година бе година на преход за клуба, сега се очаква мениджърът Жозе Мораис да подобри още повече изявите на отбора. Тимът привлече обещаващи играчи като Такахиро Кунимото, Рикардо Лопес и Ким Бо-кюнг, като би трябвало да бъде още по-силен през настоящия сезон. Предстои да видим как шампионите ще започнат сезона в петък и дали ще се поздравят с победата.

В събота ще се проведат три мача от корейското първенство, като в 08:00 ч. наше време Улсан Хюндай приема Санджу Сангму. Ефбет определя домакините за фаворит за успеха с 1.65 коеф. Улсан Хюндай отново се завръщат на стадион Мунсу с преустроен отбор, пълен с таланти. Въпреки големия крах през миналия сезон, след като тимът изгуби титлата в последния кръг, клубът запази вяра в мениджъра Ким До-хун.

Улсан Хюндай записа 23 победи в 38 мача през миналия сезон, но това не бе достатъчно да бъдат шампиони. „Тигрите“ запазиха силния си състав и се подсилиха с класни футболисти като Лий Чунг-Йонг, който е играл за Кристъл Палас и Бохум в последните години, и бившият нападател на Литекс Бьорн Йонсен, който за последно бе част от АЗ Алкмаар. Със сигурност Улсан Хюндай е сред фаворитите за титлата и този сезон и ще се стреми да стартира с три точки в събота.

Другите срещи в програмата на 9 май са: Инчеон Юнайтед – Даегу и Куанджу – Сеонгнам. В двата мача няма изявени фаворити и Ефбет очаква равностойни двубои.

В неделя в тиража на efbet първият мач за деня е между Поханг Стийлърс и Бусан Парк. Според букмейкърът, домакините имат по-големи шансове за успех, тъй като коефициентът за знак 1 е 1.95, докато краен изход 2 е оценен на 3.95. Поханг Стийлърс се насочва към сезон 2020 с цел да подобри 4-ото си мсто от миналия сезон. Под ръководството на талантливия млад мениджър Ким Ки-донг, Стийлърс се представи много силно в края на миналата кампания. Сега отборът ще се опита да влезе в тройката. Тимът се раздели с голямата си звезда Вандерсон, който премина в Ал Итихад Калба, но пък Мануел Паласи от ФК Анянг бе привлеен, за да запълни празнотата в нападение. Александър Палочевич се очаква да бъде лидерът на отбора, като 26-годишният сърбин направи силни изяви през миналия сезон. Предстои да видим дали Поханг ще стартира сезона с победа срещу новака Бусан Парк, който спечели промоция чрез плейофи.

Програмата с мачове от Южна Корея този уикенд ще завърши със сблъсък между Гангуон и Сеул, като гостите са леки фаворити за спечелване на срещата.

Струва си да кажем в заключение, че букмейкърът Ефбет има страхотни оферти за нови клиенти. Благодарение на промоцията Efbet бонус регистрация може да вземете до 200 лева за футболни залози.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: