Плевен ще е домакин на национална конференция на Младежкото обединение в БСП

06.03.2020 13:39

Плевен ще е домакин на национална конференция на Младежкото обединение в БСП. Новината бе съобщена днес на пресконференция от представители на младежката структура в социалистическата партия в област Плевен – Иван Мандински, зам.-председател на НС на МО на БСП, Веселин Радев, областен координатор, Антонио Василев, новоизбран общински лидер на младите социалисти в Плевен и Лаура Маринова, зам.-председател на общинската структура в Плевен на МО на БСП.

Националната конференция ще се проведе на 21 и 22 март в ДКТ „Иван Радоев“ – Плевен като сред поканените е и лидерът на БСП Корнелия Нинова. През първия ден ще се проведе избор на национално ръководство на младежката организация, а на 22 март то ще проведе първо свое заседание. Очаква се в Плевен да бъдат посрещнати над 300 делегати от цялата страна на МО на БСП.

От организацията в Плевен отчетоха силен мандат като основният акцент бе поставен върху приема на нови членове, добри резултати на местния вот, при който има избрани 8 съветници, членове на МО на БСП и двама кметове на села. Опитваме се да измъкнем младите хора от апатията и да ги привлечем към политиката, коментира Веселин Радев.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: