В ДГ „Калина“ посрещнаха Дядо Коледа

19.12.2019 16:04

Коледно празненство зарадва малки и големи в ДГ „Калина“ –  Плевен. Деца, учители и родители цяла седмица се подготвяха за празника  – украсиха занималните, в които децата прекарват времето си, съвместно родители и деца изработиха сувенири и картички за коледната изложба, украсиха залата за тържеството. Артистите от куклен театър “Златното ключе“ зарадваха всички с постановката „Скъп подарък“.

Звънът на коледните звънчета оповестиха пристигането на Дядо Коледа, който бе сурвакан от коледарите с пожелания за здраве, берекет и късмет през Новата 2020 година. От своя страна децата в ролята на снежинки „постлаха пътя“, за да занесе подаръци на всички деца по света.

А какво е празник без надежда и мечти присъстващи в сладки сънища и наяве – тях децата претвориха в музикалната драматизация „Коледния сън на Мечо“ , и както става в приказките Дядо Коледа донесе за всяко дете сънуваната меденка и мечтаният подарък. Директорът Жоржетина Атанасова пожела на деца, родители и учители “Весели Коледни празници с посланието през цялата година коледната топлината, коледната обич, коледната надежда и дух да ни съпътстват постоянно. Здраве, щастие повече поводи за усмивки и късмет на децата и техните семейства“.

Снимки: ДГ „Калина“ – Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: