Филмът „Доза щастие“ със специални прожекции за ученици и в Плевен

18.11.2019 12:38

Преференциални прожекции за ученици на най-новия български игрален филм „Доза щастие“ могат да бъдат организирани в Плевен. Тази възможност се предлага като част от образователните инициативи на “Доза Щастие” и Министерство на образованието и науката, свързани с превенция на зависимостите. Периодът на кампанията е 11-30 ноември 2019 г.

На преподавателите и класните ръководители от цяла България се предоставя възможност да организират групи за посещение и да резервират съответния брой места в едно от кината, заявили участие в кампанията. Всички кина партньори може да намерите ТУК.

Часът на прожекциите е по избор на преподавателите и е съобразен с възможностите на учебната програма, а посещението ще се счита като проведени 2 часа на класния ръководител. Прожекциите на преференциални условия за ученици ще бъдат проведени в делнични дни в часовия интервал от 12 до 17 ч. в периода от 11 до 30 ноември 2019 г. Посетителските групи следва да включват минимум 10 ученици, а цената за посещението за учащи е между 4 и 7 лв. Цената на билетите е посочена конкретно за всяко кино.

За преподавателите, които придружават групата, ще бъде осигурен безплатен достъп до прожекцията.
Филмът е подходящ за деца над 12 години (лица под тази възраст могат да го гледат с родител или пълнолетен придружител, ако желаят).

Снимка: https://a-dose-of-happiness.com/

#тагове:

НАЙ-НОВИ: