Най-популярните подаръци за мъж, на които винаги можете да заложите без риск от провал

15.11.2019 11:09

Всяка жена меко казано изпитва затруднения при избор на подаръци за мъж, без значение дали той е неин мъж, приятел или роднина. Самият факт, че трябва да измислим как да изненадаме и трогнем противоположния пол, при положение, че женската ни същност ни дърпа в съвсем противоположна посока, си е наистина повод за притеснение. Затова сега ще изброим някои топ предложения, които да ви помогнат в трудното начинание. Вероятно ще откриете поне нещичко, което да улесни предстоящия избор сред идеите за мъжки подарък, които специалистите подготвиха за вас.

Подаръци, предназначени за мъж, с когото се в романтични отношения

За го накарате да ви заобича още по-силно, може да избирате между няколко типа подаръци. Единият от тях е лично изработените подаръци, приготвени специално от вас за него. Това може да бъде пуловер, който сте изплели с много любов и съобразявайки се с любимите му цветове и стила, в който се облича. Може да бъде и луксозен фотоалбум, събрал най-милите ви и романтични спомени от датата на запознанството ви днес. Или всичко останало, което показва, че подаръкът не е случаен, а внимателнонаправен, дори и с цената на много усилия. Такива подаръци са незабравими и ако вече имате нещичко на ум, съветваме ви да не се отказвате от идеята, а да я реализирате и да се насладите на неговата реакция. Обещаваме, че ще бъде наистина впечатлен и поласкан.

Още едно добро предложение е да организирате някакво романтично преживяване за двама ви. Това може да бъде резервация в хотел, където да прекарате една запомняща се нощ, както и просто организиране на вечеря на свещи у дома, с подходяща украса и която да завърши със специален релаксиращ масаж, например. Тук са добре дошли всякакви вариации, стига да се придържате към списъка му с любими преживявания.

Подаръци, подходящи за мъже, с които сте в приятелски отношения

Близки приятели може да изненадате по много различни начини. Заиграването с хобито му, е една от най-печелившите тактики. Помислете какво обича да прави в свободното си време, за какво мечтае или пък планира в момента и веднага ще ви изникнат един куп подходящи идеи с какъв подарък да го изненадате. Такъв подход веднага ще засвидетелства, че сте загрижени за него и сте положили специални усилия да го впечатлите. Съответно и жестът ще бъде оценен по достойнство.

Също така, подходящи са и практични подаръци, които ще му служат вярно в ежедневието. Например, функционална мъжка чантичка или луксозен портфейл със сигурност ще зарадват всеки мъж. Както и абонамент за любимото му списание, видеорегистратор или друг аксесоар за колата, ако живее динамично и е постоянно в движение. Помислете как протича ежедневието му и веднага ще ви хрумнат отлични идеи за подарък. Не е нужно да са скъпи неща, по-скоро трябва да са на място. Един сравнително евтин, но креативен подарък ще свърши много повече работа, отколкото скъпа, но банална вещ. Не се заблуждавайте, никой не е толкова наивен, че да не усети кога дарът е избран внимателно и с желание и кога е купен просто за да се отървете от досадното задължение.

Подаръци, предназначени за началници и делови партньори

В този случай забравете за всички лични принадлежности, защото това може да се окаже проява на лош вкус. Ако сте в служебни отношения с даден мъж, е съвсем нормално да не сте в течение с личните му вкусове към козметика, дрехи или пък вид изкуство. В такъв случай заложете на подаръци от безопасната зона – офис принадлежности /луксозен тефтер, комплект химикал и ключодържател, класьор/ или купете някой изискан сувенир, който да подхожда на декора в офиса му. Може също кристален сервиз за алкохолни напитки или други вещи, които да използва по време на служебните си задължения.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: