Кои са най-добрите цветови комбинации при дамските дрехи

19.09.2019 11:00

Дрехите в ярки цветове изобщо не са толкова „страшни“ колкото изглеждат, ако сте наясно как правилно да ги съчетавате. Да, класическите нюанси дават сигурност, но и в даден момент доскучават. Няма нищо лошо в това една жена да експериментира с цветовете на тоалетите си. По този начин имате възможност да създавате смели и интересни съчетания, които околните да забелязват и да се възхищават на добрия Ви вкус. Разбира се, по-голям избор от ярки тонове имате, ако заложите на пазаруване на дамски дрехи онлайн. Ето няколко цветови комбинации, с които не бихте сгрешили:

Кралско синьо и тюркоазено

Изключително свежа и запомняща се лятна комбинация! Съветваме Ви да избирате изчистени дрехи, без щампи и екстравагантни кройки. Избягвайте и бижутата от злато и сребро, тъй като няма да пасват добре на подобен аутфит.

Бордо и бежово

Тази комбинация е много елегантна и подходяща по-скоро за есента, но в зависимост от материята на дрехите, може да я изпробвате и през по-топлите месеци. Представете си колко стил и класа носи усещането от една червена рокля и бежови обувки на висок ток – да, определено ще завъртите главите на мъжете!

Войнишко зелено и жълто

Тук може да експериментирате с нюансите. Например, зеленото може да бъде милитъри, каки или по-наситено, а жълтото може да варира от ярко до горчица – всичко зависи от Вашите лични предпочитания.

Син деним и ярко червено

Основата в това съчетание е синият деним, т.е. той трябва да преобладава. Червеното се явява по-скоро акцент, който разчупва по неповторим начин цялостната визия. Това могат да бъдат обувки, чанта, колан, сако или пък само едно секси червено червило.

Морско синьо и оранжево

Най-важното при тази комбинация е аксесоарите, обувките и чантата, които ще изберете, да са в неутрални телесни цветове. Как да съчетаете дрехите? Пробвайте да облечете, например, оранжева пола или панталонки и добавете горна част в морско синьо. Получи се впечатляващ резултат, нали?

Пастелно розово и светло синьо

Тази комбинация е нежна, романтична и женствена, носи свеж пролетен полъх или усещане за морски бриз. През летните месеци ще бъдете просто неотразими, ако заложите на тези цветове.

Светло лилаво и корал

На пръв поглед цветовете нямат нищо общо помежду си, но в действителност те взаимно се подчертават и допълват. Коралът може да се замени и с циклама – ефектът също ще е поразителен. Може да изберете чанта в по-яркия цвят и да видите какво ще се получи, но Ви гарантираме, че няма да сбъркате. Знаем колко трудно се намират тези цветове във физическите магазини, затова може да разгледате дамските дрехи онлайн и да откриете точно каквото търсите.

Резедаво и кафяво

Предлагаме Ви съчетанието от резедави дрехи и аксесоари в кафяво – свежа ретро идея, особено актуална през тази година.

Наситено жълто и сиво

Тази комбинация е чудесна и през лятото, и през пролетно-есенния сезон. Обикновено базовият цвят е сивото, а жълтото е акцент – шал, чанта, ръкавици, обувки, но може и да е половината аутфит – рокля или пуловер, например.

Сиво и розово

Вече обсъдихме варианта бледо розово и синьо, а сега Ви предлагаме да обърнете внимание на комбинацията от сиво и розово. Според нас, най-добрият избор е основният цвят да бъде розовото, а сивото само да го допълни с помощта на аксесоарите.

Тъмно лилаво и бежово

Комбинациите с лилаво се правят умерено. В този случай база на аутфита е именно този цвят, а аксесоарите са в бежово. Много добре бихте изглеждали и ако добавите деним в съчетанието.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: