ВМРО се регистрира в ЦИК за участие в местните избори /видео/

11.09.2019 16:02

От ВМРО очакват добро представяне и да имат областни кметове след местните избори. Това обяви днес евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки пред журналисти след регистрацията на партията за предстоящите местни избори на 27 октомври. Заедно с него бе и депутатът и кандидат за кмет на община Плевен, издигнат от ВМРО, д-р Калин Поповски.

„В голяма част от областните центрове имаме издигнати самостоятелни кандидати – Варна, Силистра, Добрич, Разград, Русе, Велико Търново, Враца, Ловеч, Шумен, Ямбол, Стара Загора, Пловдив и т.н. Ако всичко е добре и си свършим работата в Пловдив ще имаме кмет в лицето на г-н Атанасов, заедно с нашите съратници. Благоевград и Сандански са изключително важни за нас, където кандидати са народни представители и хора, които са се доказали в своята работа. Няма нито външни, нито случайни хора, всички са дейци на ВМРО”, сподели Джамбазки.

„За София ще имаме кандидат за кмет и за общински съветници, но ще ги обявим другата седмица. Кампанията в София не отговаря на реалните проблемни на софиянци. София не е само жълтите павета, тя е и „Люлин“, и „Младост“, и „Дружба“. Не е само въпросът за метрото, въпросът е и за градския транспорт, който трябва да бъде обновен, много често говорим за чистотата на въздуха, но никой не довършва изречението, че най-мръсните райони са тези с циганското население, където се горят боклуци. Така че ще имаме силна листа за София. Резултатът няма да бъде такъв, какъвто е предначертан, между двете дами”, подчерта евродепутатът.

Повече вижте във видеото:

#тагове:

НАЙ-НОВИ: