Вандалските прояви в Червен бряг продължават /снимки/

21.06.2019 17:33

Вандалските прояви в Червен бряг продължават.
За пореден път е направен ремонт на чешмата в градската градина, след злонамерено отношение на наши съграждани!, казват от Общината.


Тази сутрин е установено, че е счупена чешма на територията на стария гробищен парк – кранът е откраднат, а отворът запушен. Община Червен бряг отново поема разходите за извършване на ремонти, за подмяна на части, за вода и т.н. След множеството вандалски прояви и безотговорно отношение към опазване на имуществото на града, чешмата при стария гробищен парк ще бъде спряна за ежедневно ползване, казват от местната управа.
Не по-различно е състоянието на детската площадка на ул. „Християнска“ № 121, където пак се е наложил ремонт на уредите, както и кашпите с нови цветя в центъра.


За да живеем в по-чист и по-уютен град не е достатъчно само да качим снимка в социалните мрежи и да се възмущаваме какво не е поправено, а същевременно с безразличие и бездействие да отминаваме всяка хулиганска проява, да допускаме да се руши и унищожава създаденото, а понякога и да бъдем участници в проявата. И да се замислим за личния пример, който даваме, за опазване и съхраняване на направеното. Всичко зависи от нас самите!, коментират поредните вандалски набези от Общинската администрация в Червен бряг.

Снимки: Община Червен бряг, Пресцентър

#тагове:

НАЙ-НОВИ: