ПП „Атака” даде стипендии на трима младежи в Плевен

09.05.2019 18:21

Водачът на евролистата на ПП „Атака” Георги Димов и зам.-председателят на партията Десислав Чуколов връчиха днес в Плевен стипендии на трима младежи. Това са Катрин Иванова, студентка специалност „Финанси” в Стопанска академия – Свищов,  Илиян Стоев, втори курс  специалност „Фармация” в Медицински университет – Плевен и Георги Атанасов, ученик от град Тръстеник.

„От партия „Атака” решихме тази кампания да я направим по този начин – да даряваме суми на млади и перспективни хора, за да останат в България, да довършат образованието си и да се трудят за родината”, подчерта Десислав Чуколов.  „Политиката трябва да подкрепя младите хора в България, а не те да отидат в чужбина и да мият чинии или да бъдат бавачки на западноевропейски пенсионери, а да останат тук и да се грижат за родителите си, тук да се учат и да реализират способностите си”, категоричен бе зам.-председателят на ПП „Атака“.

„Партия „Атака” откри своята кампания без фанфари и без зари, без кебапчета и танцови състави, а като входира едно бъдещо подобряване на българския живот. Един от основните проблеми в България е демографската криза – младите хора, които изтичат извън страната. Така че нашата прагматична цел е да задържим част от тези млади хора в България. Именно чрез този жест днес ние осигуряваме бъдещето на няколко млади хора, които се надявам да останат в България, да дадат своя труд я и да се развият тук в името на България”, заяви и лидерът на евролистата на „Атака” Георги Димов.

„Много съм радостен, че съм един от избраните за тази стипендия. Това е важен жест към младите хора да останат в България, да завършат своето образование тук”, каза един от стипендиантите Георги Атанасов, който е абитуриент и си е поставил за цел да продължи образованието си в университет.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: