Два Мерцедеса и Фолксваген горяха в Плевенско

02.05.2019 9:25

На 30 април 2019 година в 15:53 часа в Оперативен център при РДПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в МПС „Мерцедес“ на второстепенен път град Искър – село Глава. Предполагаемата причина за инцидента е късо съединение. Нанесени са значителни материални щети по колата и са унищожени документи. Пострадали няма.

На 1 май 2019 година в 02:26 часа е получен сигнал за пожар в лек автомобил „Мерцедес“ в Плевен на улица „Катя Попова“. Причините за произшествието са в процес на установяване. Унищожени са преден капак, броня, десен калник, автомобилна предна гума, предна дясна врата, табло, двигателен отсек, предно стъкло. Пламъците са погасени от служители на РС ПБЗН – Плевен.

На 1 май 2019 година екип на РС ПБЗН – Плевен оказа техническа помощ – отстраняване на опасно надвиснала ламарина от покрив в жилищен блок в Плевен в ж.к. „Сторгозия“. Служители от РС ПБЗН – Левски погасиха пожар в сухи треви в близост до ж.п гарата на град Летница. При потушаване на пожара участие е взела и гасаческа група от град Летница.

На 2 май 2019 година в 04:56 часа е потърсено съдействие за потушаване на пожар в лек автомобил „Фолксваген Венто“ в село Божурица на улица „Раковски“. Причините за инцидента са в процес на установяване. Нанесени са тотални щети на автомобила. В пожарогасенето са участвали служители от У ПБЗН – Долна Митрополия.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: