Годишно отчетно събрание на Окръжен съд – Плевен и районните съдилища се проведе днес

29.03.2019 16:10

Днес в Съдебната палата в Плевен се проведе Годишно отчетно събрание на Плевенски окръжен съд и районните съдилища от съдебния район.

На събранието бе обсъден докладът на административния ръководител на Плевенски окръжен съд съдия Александър Григоров за работата на окръжния и районните съдилищата в съдебния район за изминалата 2018 година.

Сред присъстващите на Годишното отчетно събрание, освен съдии от Окръжен съд Плевен и районните съдилища, бяха и Мария Нейкова – инспектор от Инспекторат към Висшия съдебен съвет, кметът Георг Спартански, Окръжния прокурор – Ваня Савова, и.ф. председател на Административен съд – Плевен съдия Николай Господинов,  Председателят на АК Плевен – Оля Ботева, Красимир Начев – директор на Областна дирекция на МВР – Плевен, както и представител на ДАНС – Плевен -Пламена Спасова.

Председателят на Окръжен съд – Плевен прочете резюме на доклада на съда, като обсъди очерталите се тенденции в работата на съдилищата от съдебния район и направи изводи за отминалата отчетна година. Той поздрави всички съдии и съдебни служители за ползотворната им работа през предходната година и им пожела да реализират още по-големи професионални успехи в бъдеще.

Снимки и информация: Окръжен съд – Плевен, Пресцентър

#тагове:

НАЙ-НОВИ: