Поредните двама неправоспособни водачи засечени в Плевен и Чомаковци

05.02.2018 10:15

Вчера около 14:30 часа в село Чомаковци автопатрул спира за проверка водача на лек автомобил „Опел Астра“ – 20-годишен от село Габаре и установява, че управлява без свидетелство за управление на МПС, след като е наказан за същото деяние, информират от Пресцентъра на ОДМВР-Плевен.

Наказателното постановление е влязло в сила на 10.10.2017 година. По случая е образувано бързо производство за престъпление по чл.343 „в“, ал.2 от НК. Уведомен е дежурен прокурор при РП Червен бряг. Работа продължава разследващ полицай.

Отново вчера около 14:00 часа в град Плевен на булевард „Христо Ботев“ полицаи от Пъров РУ – Плевен установяват, че 38-годишен от село Милковица е зад волана на лек автомобил „Форд Орион“ без да притежава СУМПС. Нарушението е в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото деяние с наказателно постановление, влязло в законна сила на 26.01.2018 година. Съставен е акт по ЗДВП от служители на сектор „Пътна полиция“ при ОД на МВР. Уведомен е дежурен прокурор при РП – Плевен за престъпление по чл.343 „в“, ал.2 от НК. Образувано е бързо производство и работата по случая продължава разследващ полицай.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: