Янка Рупкина ще е специален гост на празника на град Левски

06.07.2017 15:33

Единственият град в България с името Левски празнува на 18 юли – в деня на 180-та годишнина от рождението на своя патрон. Празничната програма ще започне в 11.00 ч. с тържествено издигане знамената на Република България, на Европейски съюз и на Община Левски. С празничен благослов за здраве и благоденствие на жителите на град Левски и поздрав от децата на града ще започне празничният ден на площада пред Общината. Кметът на Община Левски, Любка Александрова ще поздрави за празника жителите и гостите на града с името на Апостола на свободата.
С почит и признателност към живота и делото на Апостола, гражданско поклонение за пореден път ще обкичи с цветя и венци паметника на Васил Левски на гаровия площад. Празничният концерт ще започне вечерта в 20.00 ч. В програмата ще участват състави от НЧ „Георги Парцалев 1901“ – Левски :ФФ „Северняшка огърлица“,ТС „Звънчета“, Женска певческа група и ТС „Сборенка.“
Световноизвестната народна певица Янка Рупкина, младият и талантлив изпълнител Йордан Марков и най-романтичният дует ,Дует „ШИК“- талантливия композитор и музикант и певица с великолепен глас Виолета и Красимир Гюлмезови ще радват всички на празника.
Тържествена заря-проверка от Национално висше училище „Васил Левски“ гр.Велико Търново ще припомни подвига на героите дали живота си за Отечеството. Община Левски е изпратила покана за празника на града на президента Румен Радев.Очакват се и още много официални гости.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: