Поредните неправоспособни шофьори засякоха в Плевенско

02.05.2017 12:22

На 30 април около 03:40 часа в хода на специализирана операция в град Долни Дъбник на улица „Христо Янчев“ при полицейска проверка е установено, че 20-годишен местен жител управлява лек автомобил „Мерцедес С220“ в срок на изтърпяване на принудителна административна мярка за временно отнемане на СУМПС. Уведомен е прокурор, информират от Пресцентъра на ОДМВР-Плевен. Образувано е бързо производство.

На 30 април в 22:10 часа в село Чомаковци е спрян за проверка автомобил „Мерцедес е 280 ЦДИ“. Установило се е, че водачът – 20-годишен от село Рупци, управлява МПС, без да притежава СУМПС в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото деяние с наказателно постановление, влязло в сила на 17 декември 2016 г. Образувано е бързо производство. Уведомен е прокурор в РП- Червен бряг. Работа продължава разследващ полицай.

На 29 април около 07:30 часа в град Плевен на булевард „Данаил Попов“ полицаи спират за проверка лек автомобил „Ауди А8“. Установило се е, че водачът – 27-годишен от София, управлява МПС без шофьорска книжка, в срок на изтърпяване на принудителна административна мярка за временно отнемане на СУМПС. Образувано е бързо производство. Уведомен е прокурор при РП – Плевен. Работа продължава разследващ полицай.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: