Турнето на Кичка Бодурова със спирка в Плевен, специален гост ще е Стоянка Мутафова

02.04.2017 12:34

С голямо турне през лятото ще зарадва почитателите си Кичка Бодурова. Певицата, която всяка година се връща в България за концерти, ще гастролира в летните театри на най-големите ни градове – на 8 юни в Пловдив, 12 юни в Плевен, 13 юни – Велико Търново, на 14 юни в Стара Загора, а финала ще бъде сложен в Бургас и Варна, съответно на 30 и 31-ви август.

Специален гост в турнето със свой мини-спектакъл ще бъде неповторимата и ненандмината Кралица на родния театър – Стоянка Мутафова. Примата на родната сатира отсега подготвя своята изява и се вълнува за предстоящите концерти. Неизменно до нея ще бъде и дъщеря й Мария Грубешлиева – Муки.

В турнето по традиция ще участват и Диди Николов – бузуки и китара и струнен квартет „Мистик“.

Тази година освен познатите хитове „Писах му“, „Сурова нежност“, „Едно бузуки пее“, „Пея за Вас приятели“ и „Обичам те, майко, Българийо“ ще бъдат включени и много нови песни, както и стари, но неизпълнявани досега. Певицата и екипа й са подготвили истински спектакъл от най-високо ниво и очакват всички ценители на хубавата българска музика и качествен театър!

Билетите за спектаклите вече се продават във всички каси на ИзиПей в цяла България, както и онлайн чрез сайта им www.ePay.Bg.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: