Четвъртият турнир „Млади надежди” събира малки шахматисти в Плевен

03.02.2017 13:41

shah pleven

На 17 и 18 февруари в Плевен ще се проведе четвъртият турнир „Млади надежди”. Той ще се състои в залата на Спортен клуб по шахмат „Плевен XXI” на бул. „Скобелев” 20 в гр. Плевен. Турнирът ще бъде с начален час 18,00 ч. в петък. В него могат да участват деца до 8 и до 10 години. Таксата е 10 лв, а системата на провеждане ще е швейцарска „Swiss Manager‛ в 6 кръга с контрола – 25 минути на състезател за завършване на партията.
Заявки за участие се приемат до 16 февруари на имейла на клуба e-mail: [email protected]. Записването е до 17,45 ч. в петък.
Класирането се извършва в зависимост от набраните точки.

Осигурени са предметни награди и грамоти за класиралите се на първо, второ и трето място и за победителя до 8 г. Победителите до 10 и до 8 г. получават Преходни купи.

Крайното класиране във веригата ще се извърши след шестия турнир на базата на 5-те най-добри представяния (от 6 възможни турнира) на всеки състезател, като се води точкова класация.

Наградата за победителя във Веригата е купа и електронен шахматен часовник. Победителят до 8 г. ще получи Преходната купа.
Повече информация ТУК.

Снимка: Спортен клуб по шахмат „Плевен XXI” 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: