Продължава дарителската кампания в подкрепа на Методи Минчев от Белене

01.02.2017 11:39

metodi

Продължава дарителската кампания в подкрепа на Методи Минчев от Белене. През месец май 2016 год. на 37-годишния мъж е поставена диагноза „мозъчен тумор (глиобластом)”. Опериран е във ВМА София, но състоянието му след направената операция не се подобрява. Отказана му е лъчетерапия с мотива, че поддържа температура. Химиотерапия с Темодал също не му е правена. На 12 септември е изписан от ВМА и откаран вкъщи.

Близките му се свързват с турската болница „Аджъбадем”, където през септември Методи е приет за лечение. За 20 дни са му направени 15 лъчетерапии и химиотерапия с Темодал. След края на лечението се прибира в България и продължава лечението с Темодал. По препоръка на лекарите, след 3 месеца трябва да се направи ЯМР и резултатите да се изпратят в турската клиника, за да се изготви нов план и оферта за лечение.

Методи е самодеец при местното читалище в родния си град. Музикант в местното поделение. Завършва икономическия университет в гр. Свищов. Работи като военен, в свободното си време се занимава и с дърворезба. Всички познават Методи като даровит и харизматичен мъж. Отзивчив и жизнерадостен.

Нашата щедрост му е необходима и ценна. Да се отзовем и присъединим към благотворителната кампания, която тече в момента!

Може да подкрепите Методи с дарение на тел. 17 777 с DMS METODI или чрез дарителските сметки, публикувани на флаера тук.

metodi1

#тагове:

НАЙ-НОВИ: