Годината на Червения огнен петел – много работа, бебета и сбъднати мечти

29.01.2017 16:06

godina_na_petela

Според Китайския хороскоп 2017 година е годината на Червения огнен петел. Започва от 28 януари 2017 и продължава доста – до 15 февруари 2018. Това е годината, в която ако вложите необходимото усърдие в работата си, ще може удовлетворени да дочакате сладките плодове на изобилието. Много ползотворно за всички би било, ако обърнат по-голямо внимание на близките от семейството – да заздравят пропуканите връзки, да разчистят нов път към помирение.

Общи тенденции
Земни цветове като кафяво и жълто са благоприятстващи късмета за цялата година. Виолетовите нюанси ще привличат щастие и добър късмет, аметистът и топазът също могат да ви бъдат талисмани.

За да сме успешни, трябва да акцентираме на качества като честност, добро планиране, ефективност, качество. Само в този случай периодът може да бъде благоприятен за вашата кариера и финансови инвестиции

Стресът няма да е малко, затова съветът е да се обърнете към алтернативни лечебни терапии. Медитирайте по-често, за да държите болестите надалеч, а и главата ви ще бъде по-свежа.

Годината ще бъде благосклонна към необвързаните – с големи шансове да срещнат своята половинка, дори да сключат брак. Ако ли пък сте омъжени, можете да помислете за зачеване и раждане на дете. Не усложнявайте нещата с прекалено мислене и анализиране.

Големите кадемлии
Естествено, на първо място – представителите на зодия Петел. Освен тях – свързани с късмета ще са родените под знаците Змия, Вол и Петел. Доста приличен период се очертава и за Плъх и Тигър. Между върхове и падения ще се люшкат зодиите Коза, Глиган и Маймуна. Доста трудни моменти ще преживеят отклонилите се от верните моралните пътеки представители на Заек, Кон и Куче.

Знаците в Годината на Петела
Плъх: Не пришпорвайте късмета си!

Родените през 1948, 1960, 1972, 1984, 1996 или 2008.

Занимавайте се приоритетно с дейности, които ви доставят удоволствие. Добрия ви здравословен статус ще зависи и от това доколко сте позитивни спрямо заобикалящите. Любов и флиртове няма да ви липсват. Обвързаните могат да помислят за нов наследник. Финансите като цяло леко ще се повишават. Съветът на звездите е, обаче да не харчите за предмети на лукса и да не правите покупки, които трайно ще тежат на бюджета ви!

Вол: с по-живо темпо!

Родените през 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985 или 1997.

Звездите през тази година провокират по-бързи вибрации около вас. Може и да не ви е твърде по вкуса да ви пришпорват, но ако не искате да изпуснете шансовете си – ще трябва да се равнявате по другите. Раздвижване ще има и на любовния фронт. Там, естествено, ще реагирате със собствения си безпогрешен инстинкт. В професионален план – вашата упоритост и трудоспособност ще бъдат забелязани и това може чувствително да повлияе на размера на заплатата, или пък на премиалните в края на годината. 

Тигър: Не бъдете соло!

Родените през 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986 или 1998.

Ключът към успеха за вас през тази година е работата в екип. Добрата комуникация с колегите и с шефовете ще бъде формулата за добре осъществени проекти. Емоционално ще бъдете доста добре „раздвижени“ – доколко ще отговорите на интимните послания – е въпрос на личен избор. Имате шанс да увеличите членовете на семейството си с нов наследник.

Като цяло, пари няма да ви липсват – ще има и за ежедневни грижи, и за по някоя глезотия, пък и нещо да заделите за „черни дни“.

Заек: Пробвайте нови неща!

Родените през 1939, 1951, 1963, 1975, 1987 или 1999.

Дойде му времето да разрешите старите дертове. Поставете си ясно достижими цели и ги следвайте. Не пропускайте шанса да поискате подкрепа и от съмишленици – ще се учудите колко хора са готови да откликнат. Не се притеснявайте да пробвайте нови неща. Ще имате прилив на енергия още от средата на годината. Личният ви живот може доста да се усложни, ако решите да вкарате нови „играчи“ в него. Гледайте да приключвате в срок със старите си  финансови задължения, защото не са изключени проблеми с парите при лош разчет.

 Дракон: Инициирайте промените!

Родените през 1940, 1952, 1954, 1976, 1988 или 2000.

Бъдете готови за всякакви обрати в живота си. Не бягайте от промените, тъкмо напротив – инициирайте ги! Постарайте се да бъдете на гребена на вълната. Има шанс да промените личния си живот, а може да решите да възобновите стари отношения, които сте прекъснали отдавна. От вас си зависи! Факт е, че на работа ангажиментите ви се увеличават и ви се струва, че трудно ще се справите сами… Точно в това е разковничето – че не сте сами. Поискайте подкрепа от колеги, шефове. Постарайте се да бъдете социално по-гъвкави. И забравете по-добре командаджийския тон! Той само ще настрои околните срещу вас.

Змия: Интуицията пак ви води

Родените през 1941, 1953, 1965, 1977, 1989 или 2001.

През годината това, което основно ще управлява живота ви, са емоциите. Има си време за удоволствия, разбира се, но и не забравяйте за преките си отговорности. Не харчете излишно пари, влагайте ги в най-необходимото. И колкото и да ви се иска „да се погрижите за себе си“, не забравяйте и за нуждите на околните. Традиционно и през тази година съветът е да се ориентирате според интуицията си. По-важно е вътрешното ви чувство, а не посланията, които ви отправя светът! Заложете на активното общуване и няма да сбъркате. Повече контакти, повече възможности – в личен и професионален план! 
Кон: Следвайте курса!

Родените през 1942, 1954, 1966, 1978, 1990 или 2002.

Новата година за вас ще е период за запазване на статуквото. Продължавайте курса от предходната 2016-та. Затвърждавайте позициите си, развивайте инвестиционната си програма! Добре би било да отделяте повече време за приятелите и близките, та истински ще ви подкрепят в труден за вас момент. Финансовото ви състояние, като цяло е стабилно, но това не означава, че може да правите необмислени покупки в движима и недвижима собственост. Интимния ви живот си е колоритне, както обикновено. Има нужда от време на време, да поуспокоявате темпото.

Коза: Красив роман е любовта!..

Родените през 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003 или 2015.

От вас се иска да продължавате активно да отстоявате себе си. Търсете нови източници на доходи. Дори и да изкарвате малко повече, харчете както обикновено, излишъците заделяйте! Ако ви предложат допълнителни ангажименти, не ги отказвайте. Не правете компромиси с нелоялни колеги и приятели! Не е изключено да започнете нов любовен роман на работното си място. Преди да се впуснете в авантюрата, помислете преди това дали си заслужава. Ако сте попаднали на точния човек – и сватба може да вдигнете, че и дете да планирате…

Маймуна: С грижа за другите!

Родените през 1944, 1956, 1968, 1980, 1992 или 2004.

Новата година ще иска от вас да проявявате достатъчно гъвкавост – в личен и професионален план. Егоцентризма ви трябва да отстъпи на заден план и на преден да излезе грижата за общото благо. Сега ще имате възможност максимално да разгърнете творческите си идеи и те да намерят подходяща почва за реализация. Любовният ви живот може да бъде доста интересен и раздвижен, и едновременно с това – хармоничен. Както си го направите – това си е ваша работа. Не забравяйте да попитате и от какво има нужда партньора, а не само да му натрапвате собствените си вкусове и стил на живот. 

Петел: На крилете на щастието!

Родените през 1945, 1957, 1969, 1981, 1993 или 2005.

Ясно е, че късметът през годината ще е на ваша страна. Възползвайте се максимално от шансовете, които съдбата ви предлага. Най-лошо би било, от леност или самодоволство да разчитате всичко да ви падне наготово в шепата! Повечето от вашите инициативи ще са успешни. Интересни нови запознанства ще раздвижат личния и професионалния ви живот. Може да настъпи дори и промяна в изградения ви мироглед! Само гледайте да не „изкукуригате“ от толкова много щастие! По полека… Бъдете щедри и радвайте околните. Каквото и да правите – вършете го с творчески усет и въображение!

Куче: По-полека…

Родените през 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018.

Е, ясно е, че тази година няма да е измежду най-силните. За сметка на това пък ще сте царе през 2018-та. Но в настоящето най-добре е да си кротувате. Избягвайте конфликтите, нямате полза да влизате в чужди спорове. Смяната на работа и местоживеене едва ли ще внесе позитивната промяна, на която се нуждаете. В личен план най-добре е да се опитате да запазите така съществуващото положение. Тъй или иначе сега не сте в състояние да вземете най-доброто решение. Нуждаете се от подкрепа – търсете покровителство от силните на деня, както и от хора, които биха ви съчувствали и подкрепяли в „слаби“ моменти. 

Глиган: Инвестирайте в общуване!

Родените през 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995 или 2007.

Животът ви навлиза в по-спокойни води. Търсете баланса, не са ви нужни точно в този момент някакви сюблимни предизвикателства. Най-добре за вас би било да търсите статуквото. Ще имате възможност да подобрите комуникацията с колегите и шефовете. Парите ви ще бъдат в достатъчно количество, за да не усещате нужда. За да пообогатите личния си живот – опитайте се да погледнете на света през очите на партньора си. Разкрийте чувствата си, поинтересувайте се и от емоциите, които бушуват в другия, проявената съпричастност няма да е излишна.

АДАМО

Снимка: shutterstock

#тагове:

НАЙ-НОВИ: