Астропрогноза 2017: Made in BG: Време за промяна – в политиката, в бизнеса, в леглото

31.12.2016 13:25

31.12.astro

Мечтаната работа…

Началото на годината ще даде възможности на мнозина българи да сменят работата си. И тук няма гаранция, че новата ще бъде финансово по-добре обезпечена /макар че в повечето случаи ще е точно така/. По-важно е да откриете попрището, което ще ви носи вдъхновение, което ще ви кара да бъдете творец ежедневно. Всяка сутрин да се събуждате с усмивка и с радостното предусещане за предизвикателствата на работното място – кой би желал нещо повече, а?

Нова булка, нов късмет…

Зимата ще даде възможност и на мнозина необвързани да намерят своята половинка. Подходящо време за сключване на брак, зачеване и раждане на дете. Не си проспивайте късмета! Разбира се, ще има и такива, които поради страх от новото, ще решат да задържат „познатото зло“ при себе си. Това е въпрос на личен избор. Да не забравяме, че развитието идва с поемането на нови рискове и както казва Камата: „Който играе – печели, който не играе…“

А, къде са парите?…

Пазете се от солидни инвестиции в първите месеци на годината. Много по-добри планетарни позиции за разгръщане на предприемаческия дух ще имате след Великденските празници. Тогава находчивите ще могат да понаправят доста пари от покупко-продажба на недвижими имоти, концесии за добив на природни ресурси и др.
И след като мине тежката за мнозина българи зима, пролетта ще донесе нов повей на изобилие, „свежи пари“ и затрогващи жестове на щедрост и благотворителност. Като цяло, можем да се надяваме на идването на по-добри времена.

Избори, избори

Предстоящите избори за парламент вълнуват мнозина българи. И с право! Тъмните облаци, надвиснали над Европа, няма как да пожалят и нашата държава.
Планетарните конфигурации за 2017-та рисуват живописна картина. Ще има солидно разместване в различните нива на управление.
Много вероятно е начело на държавата да застане човек, запознат с функционирането и организацията на криминално проявени у нас организации. Това задължително ще е човек, който знае как да управлява хора и финансови потоци – и разполага с много формални и неформални механизми за оказване на въздействие. Популистките жестове също ще присъстват от държавническия му арсенал.
Това новосформирано правителство ще има по-голям шанс да води адекватна външна политика, отстояваща националните интереси. Акцентът ще е вътрешната политика и опитите да се отнемат пари от лица, натрупали своя капитал по съмнителен начин.

Автор: Адамо

#тагове:

НАЙ-НОВИ: