Наградиха 9 плевенски жандармеристи, участвали в овладяване на кризата в Харманли

20.12.2016 15:53

jandar1

Днес в Плевен главен комисар Христо Терзийски награди 9 служители от Зонално жандармерийско управление. Отличените получиха благодарност за проявена храброст, висок професионализъм и себеотрицания в овладяване на кризата в регионално-приемателан център – Харманли  на 24-25 ноември 2016 година, информират от Пресцентъра на ОДМВР-Плевен.

Поздравления за мъжество и себеотрицания получиха деветима служители от Зонално жандармерийско управление – Плевен. Освен от директора на главна дирекция „Национална полиция“ главен комисар Христо Терзийски, жандармеристите бяха поздравени от директора на дирекция „Жандармерия“ старши комисар Красимир Добрев и директора на ОДМВР – Плевен старши комисар Красимир Начев. Те им поднесоха поздравителни адреси до всеки служител от името на професионалното ръководство на МВР.

jandar

Бе изказано дълбоко уважение за добросъвестното изпъление на служебните задължения. В акцията не са допуснати груби нарушения и ескалиране на напрежение. Отличията за знак за служителите, че цялото ръководство на МВР отчита и зачита техния труд в отговорната мисия в Харманли. Според  главен комисар Христо Терзийски в МВР работят личности, отдадени на професията. Пожела и за напред служителите да преживеят мигове на професионална удовлетвореност. Увери, че приоритет през 2017 година ще бъде техническото обезпечаване и оборудване на звената, което ще повиши безопасността и личната сигурност при изпълнението на служебните задължения.

Снимки: ОДМВР-Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: