Влади Въргала и Елен Колева играят благотворително в Плевен тази вечер в подкрепа на Хитрино

14.12.2016 15:42

26.11.vladi

Спектакълът „Едно на лице – две наопаки“ от Дарио Фо – постановка на ДКТ „Васил Друмев“ – Шумен, ще бъде представен в Плевен тази вечер от 19 ч. В ролите публиката ще види Владислав Карамфилов – Въргала, Елен Колева, Милен Димитров, Стефан Сотиров, Михаил Скуджов, Кольо Стайков, Марина Мозжухина, Валентин Ченков, Любен Попов и Валери Зарков. Приходите от представлението ще бъдат преведени по сметката на Българския червен кръст в подкрепа на пострадалите жители на село Хитрино.
Нобеловият лауреат за литература Дарио Фо е написал пиесата ,,Едно на лице – две наопаки“ в духа на най-ярките комедии, в много моменти стигаща до фарс. Спектакълът е краен, артистичен, фантасмагоричен, доближаващ се до “комедия дел арте”, но с драматичен привкус. На финала, добрия, честния, романтичния герой, отново го прибират в лудницата. Кажеш ли истината, вече си готов за там. Системата те прибира на „топло”.
Живеем в един объркан, деформиран свят – такъв е моделът на системата. И ако не можем да се преборим с нея, поне нека се надсмеем. Смехът е един от малкото начини да оцелеем.
На сцената това е разказано с чувство за хумор и ирония. Спектакълът е изпълнен с абсурдни ситуации, безкрайни перипетии, невероятни обрати, парадоксални ходове, бляскави, атрактивни актьори, вдъхновяващи музика, песни и сценография, уникални костюми, красиви, очарователни актриси…
Празник за сетивата, душите и сърцата!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: