Спипаха двама неправоспособни шофьори в Левски и Плевен

06.12.2016 12:49

17.12.knijka

Поредните двама неправоспособни шофьори са засечени в Левски и в Плевен.
Вчера в РУ – Левски е започнато незабавно производство срещу 17-годишен от Левски. На същата дата в 13 часа в града по улица „Райко Даскалов“ при полицейска проверка е установено, че управлява без СУМПС  лек автомобил „Мерцедес Е 270“, информират от пресцентъра на ОДМВР-Плевен.

Нарушението е в едногодишен срок от наказването му по административен ред с наказателно постановление, влязло в законна сила на 14 април 2016 година за същото деяние. По случая продължава работа разследващ полицай.

Отново през вчерашния ден в Първо РУ – Плевен е започнато бързо производство срещу 40-годишен плевенчанин. В неделя около 20:40 часа в град Плевен на кръстовище, образувано от  улица „Д. Константинов“ с булевард „Данаил Попов“, е управлявал лек автомобил „Сааб 93“ без да притежава СУМПС. Нарушението е в едногодишния срок от наказването му по административен ред за същото деяние с връчено наказателно постановление, влязло в законна сила на 15 юли 2016 година. По случая е уведомен прокурор при РП – Плевен. Продължава работа разследващ полицай.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: