В „Коледно приключение” ще потопи децата ДКТ „Иван Радоев” – Плевен

06.12.2016 16:25

koledno_prikluchenie

„Коледно приключение” е най-новото заглавие в афиша на ДКТ „Иван Радоев” – Плевен, предназначено за деца. Кукленият спектакъл е под режисурата на Милена Мавродинова, която днес заедно с директора на Театъра Васил Василев и една от актрисите Елица Анева се срещнаха с медиите броени дни преди първото представление.

„Коледно приключение” е вдъхновено от истинска история от работата на Милена Мавродиева с деца. Тя сподели, че дни преди Коледа едно момченце, което е било много палаво, стояло мирно в продължение на часове. При нейния въпрос защо е толкова послушен, той отвърнал, че иска таблет за Коледа и трябва да е послушен. След още няколко часа обаче детето отново започнало да се държи както преди, а промяната обяснило с факта, че вече бил закъснял така или иначе с писмото си до Дядо Коледа. Та именно за едно такова непослушно момче ще се разказва в „Коледно приключение”.

Ще направим всичко възможно да покажем на децата Коледа – магическа и вълшебна, добави и актрисата Елица Анева.

Пет представления са планирани на „Коледно приключение” – 12,13,14,16 и 23 декември от 18 ч. на Камерна сцена.

В спектакъла участват актьорите Елица Анева, Цветелина Кирилова, Мариян Стефанов и Емил Николов.

3.12.koledno

Звездичките сипят своята коледна магия. Нежно звънят коледни камбанки. Шейната на Дядо Коледа лети към нас. В тази вълшебна нощ всеки очаква своето коледно чудо. Работилницата на Дядо Коледа е пълна с детски писма и подаръци. Кой ще получи своя коледен подарък и какво става с писмата на непослушните деца ще разберем от спектакъла „Коледно приключение”.
Дали палавият Сашко ще заслужи своето коледно чудо? Ще му помогнат ли Снежко, Пингвинът и Белият Мечок да разбере какво наистина означава Коледа? Защото коледната магия е за всеки, стига да отворим сърцето си за доброто.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: