Премиера на „Буквите” днес в Плевен

03.12.2016 7:20

bukvite

Плевен е поредна спирка от голямото турне на „Буквите”. Днес от 15 часа в ХГ Дарение „Колекция Светлин Русев” ще бъдат представени няколко нови книги.

Сред тях е поредният роман на Илияна Каракочева /Ina Krein/ – „Хазнатар“ и първите предпремиерни бройки от новия ѝ роман „Сладко от маслини“ (както и самото сладко).
Ще бъдат представени и трите книги от успешната поредица на Слава Славчева – „Тайните на старата вила“ 1,2,3. Точно преди година беше премиерата на първата книга от поредицата и само за година авторката написа, издаде и продаде успешно втората част, а премиерата на третата ще е на 14 декември, т.е. плевенчани ще са първите, които ще могат да видят първи третата част.
Преди година Иван Богданов написа романа „Самотата спи на възглавницата ми“. Романът претърпя няколко издания и специално в Плевен ще бъде последната му официална премиера. Както и последните няколко бройки от него.

Ще стане дума и за проекта „Мечта за книга“, който позволи издаването на тези книги, както и книгата на плевенската поетеса Надя Луканова – „Споменът на сенките“.

Повече за събитието ТУК.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: