Плевенска актриса е част от благотворителна инициатива на Съюза на артистите и банка

02.12.2016 17:33

2.12.fibank

Първа инвестиционна банка и Съюзът на артистите в България (САБ) представиха календар за 2017 г. с творчески фотографии на изявените артисти на България, носители през годините на престижната награда „Икар”. Календар 2017 – „Актьори с добри сърца” е съвместна благотворителна инициатива на Fibank и Съюза на артистите в България. Чрез нея ще бъде подкрепена социалната програма на Съюза, която включва осигуряване на достойни старини на заслужили български артисти, както и подкрепа на талантливи студенти в областта на театъра, се казва в прессъобщение на банката.
Всеки, който желае да се включи и да подкрепи социалната програма на Съюза на артистите в България, може да придобие календара срещу сумата от 10 лева. В края на кампанията Fibank ще удвои събраната сума.
Луксозният стенен календар представя уловени мигове с неповторимото присъствие на плевенската актриса Красимира Кузманова, Александър Кадиев, Анастасия Лютова, Боряна Братоева, Валентин Ганев, Владимир Пенев, Захари Бахаров, Касиел Ноа Ашер, Лилия Маравиля, Стефка Янорова, Христо Мутафчиев и Юлиан Вергов.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: