Поощрителни награди и театрална постановка зарадваха малчуганите на ОУ „Св. Климент Охридски“- Плевен

28.11.2016 15:49

ohridski

Два дни след официалното честване на Патронния празник на ОУ „Св. Климент Охридски“- Плевен, в Актовата зала на училището отново бяха раздадени награди-този път поощрителни. Калин Цветанов-зам. директор по административната дейност награди най-малките ученици от първи до четвърти клас със специално изработени грамоти и книжки по повод участието им в литературния конкурс на тема „Училището- първото преживяване извън  дома“ и конкурса за рисунка на тема „Училището-място, където не само уча, но и общувам“. За това съобщават от училището.

ohridski

Генади Николов, Георги Енчев, Цветелина Кирилова и Нина Илиева от трупата на ДКТ „Иван Радоев“- Плевен представиха пред малчуганите от начален етап постановката „Безценното камъче“ по разказа на Ангел Каралийчев. Постановката е представена пред плевенска аудитория през 2014г. и оттогава до днес не спира да радва малките си почитатели с интересен сюжет и добра актьорска игра.

В ОУ „Св. Климент Охридски“- Плевен гостуват често представители на културния живот на града ни – така се получава уникална симбиоза между учене, игра и забавления.

Снимки: ОУ „Св. Климент Охридски“ – Плевен

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: