Своята „Рецепта за успех” приложиха децата от Детска градина „Зора” – Червен бряг

22.11.2016 7:21

dg_zora

Детска градина „Зора” – Червен бряг   в партньорство  с „Джуниър Ачийвмънт”  България  проведе открита практика в рамките на Световната седмица на предприемачеството. През тази година инициативата се проведе в дните от 14 до 20 ноември, информират от ръководството на ДГ.

Децата от четвърта група  приложиха усвоени икономически знания на практическа основа  на тема „Рецепта за успех”. Те показаха умения за планиране на дейността, за разпределение на задължения, за сътрудничество и екипна работа.

С професионалните напътствия на бизнес консултант  съставиха своя първи Проект за сладкарски бизнес. В дейността си бяха подпомогнати от  доброволци  и ментори /студенти, родители и гости/.

В обособената  сладкарска работилница, децата  изработиха голямо разнообразие от сладкарски изкушения, които бяха красиво подредени във витрините на сладкарница „Сладки мечти”. На официалното й откриване  деца и гости имаха възможност да опитат от тях.

Председателят на Общински съвет – Червен бряг връчи на бъдещите предприемачи сертификати от името на изпълнителния директор  на Джуниър Ачийвмънт – България.

Снимка: ДГ „Зора” – Червен бряг

#тагове:

НАЙ-НОВИ: