За красивата усмивка от д-р Нинов, лекар по дентална медицина в „МДЦ Св. Панталеймон“ – Плевен

15.11.2016 13:57

ninov_dentist

Усмивката може да направи чудеса с тялото ни. Изследванията показват, че дори и тя да не е продиктувана от нещо, отново има положителен ефект върху нас. Красивата усмивка намалява стреса, поддържа добра имунна защита, води ни към дълголетие и разбира се – прави ни по–привлекателни.

В днешно време човек може да избели зъбите си в домашни условия, козметично студио и къде ли още не.  Професионалното избелване е най-сигурен и безвреден начин за това, защото единствените , които имат право да работят върху вашите зъби сме ние- лекарите по дентална медицина.

Редица са нещата, които трябва да свършим, преди да пристъпим към същината на този процес. Преди да започнем, трябва да бъде отсранен зъбният камък и зъбите да бъдат полирани. Така се почистват налепите и пигментните оцветявания от зъбната повърхност и се достига до естествената гама на вашите зъби. Венците и меките тъкани трябва да бъдат добре изолирани, за да не бъдат наранени от активните съставки в избелващия гел.

Предимствата на кабинетното избелване в МДЦ „Св. Панталеймон“   са, че всичко става по-бързо, без риск и със страхотен резултат докато Вие лежите върху стоматологичния стол и слушате музика. Избелването се извършва със системата Whiteness HP MAXX+. Трайността на ефекта е около година при добра орална хигиена.

Възможно е след такава манипулация да получите краткотрайна чувствителност. Важно е след тази процедура да ограничите консумацията на оцветяващи храни и напитки като кафе, кола, червено вино , тютюнопушене и др.

Избелването е противопоказно при деца, бременни и кърмачки.

В развитите страни е приоритет и политика населението да има красива усмивка, бели и здрави зъби. Това повишава самочувствието и прави хората по-позитивни!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: