Бойка Велкова гостува днес в Артцентър Плевен с „Пътят към Афродита“ (видео)

15.11.2016 7:18

11.11.boika

Моноспектакълът на Бойка Велкова „Пътят към Афродита“ ще бъде представен на плевенска сцена. Това ще се случи днес от 18:00 ч. в Артцентър Плевен. „Пътят към Афродита“ е авторски спектакъл на Бойка Велкова, написан по лични преживяния и текстове на Исабел Алиенде. Музикалната картина е на Теодосий Спасов, а сценографи са Венелин Шурелов и Мартин Пенев.

„Пътят към Афродита” е спектакъл за връзката между прегрешенията и духовното израстване, за съвместното съществуване на Небесната и Телесната Афродита. Има подправки, без които животът ни би бил напълно безвкусен, точно тях и някои други афродизиаци описва този красив сценичен разказ. Исабел Алиенде посвещава тези еротични фантазии на веселите, влюбените и – защо не? – на уплашените господа и унилите дами.
Една жена и една актриса се срещат на сцената, за да си подадат ръка, за да си признаят няколко тайни, за да си споделят забавни истории и да заяват своя вкус към изкуството, храната и силата на прошепнатите слова. Дали ще успеят да си простят една на друга?

#тагове:

НАЙ-НОВИ: