Окръжен съд – Плевен обяви конкурс за съдебен секретар

03.11.2016 9:42

28.08.sad

Плевенският окръжен съд на основание чл.343, ал.1 от ЗСВ, чл.135 от ПАС, чл.90, ал.1 от КТ и на основание заповед № РД- 117 от 14.10.2016г. на председателя на Окръжен съд гр.Плевен обявява конкурс за длъжността “Съдебен секретар” – 1/една/щатна бройка.
Описание на длъжността: Съставя протоколи за откритите съдебни заседания; изпълнява разпорежданията на съда; съставя документи за изплащане на определените суми за възнаграждения и разноски и др.; Минимален размер на основна заплата-539лв.
1. Общи изисквания:Българско гражданство; Лицето да е пълнолетно; Да не е осъждано на лишаване от свобода за умишлена престъпление от общ характер, независимо от реабилитацията; Да не е поставено под запрещение;
2. Специфични изисквания:Минимална степен на образование – средно; Компютърна грамотност; отлични машинописни и компютърни умения; познания по общи деловодни техники, работа със стандартно офис оборудване; отлични познания по стилистика, правопис, граматика, пунктуация; добра скорост на писане; лични делови качества – способност за работа в екип.
Необходими документи за кандидатстване:
1.заявление за участие в конкурса
2.автобиография -тип СV
3.декларации съгласно чл.136, ал.2, т.1 и т.2 от ПАС/по образец/
4.свидетелство за съдимост;
5.медицинско свидетелство
6.копие от дипломата за завършено образование;
7.копие от документи, удостоверяващи трудов стаж;
При подаване носете оригиналните документи за сверяване.
Документи под № 3 могат да бъдат намерени и в web страницата на съда – www.pleven.court-bg.org и при административния секретар на Окръжен съд гр.Плевен. Длъжностната характеристика за конкурсната длъжност ще се предостави на всеки кандидат в канцеларията на административния секретар на Плевенския окръжен съд. Кандидатите следва да подадат документите за участие в конкурса от 17.10.2016г. до 15 ноември 2016 година (включително), в Окръжен съд – Плевен, ул.Димитър Константинов, №25, ет.1 стая № 117 –административен секретар от 09.00ч. до 17.00ч. в работните дни от седмицата. За повече информация на телефон : 064/ 892913 – адм.секретар.
Имената на допуснатите и недопуснатите кандидати, ще се обявят на 18.11.2016г. на таблото за обяви на Окръжен съд гр.Плевен и в интернет сайта на Окръжен съд гр.Плевен. Недопуснатите кандидати могат да направят възражение в 7-дневен срок от обявлението пред председателя на Окръжен съд гр.Плевен. Конкурсът да се проведе на 30 ноември 2016г. от 10.00 часа в съдебната палата в гр.Плевен – ІV етаж, зала №8 по списък, изготвен по реда на постъпилите документи на допуснатите до участие в конкурса кандидати.
Конкурсът да се проведе чрез практически изпит/диктовка, проверка на възможност за работа с компютър и тест по ПАС/ и събеседване с кандидатите по изискванията за типична квалификация за конкурсната длъжност, като комисията на осн.чл.139 от ПАС класира успешно издържалите конкурса. За проведения конкурс се съставя протокол и се представи ведно с документите на класираните  кандидати на административния ръководител – председател на Окръжен съд гр.Плевен за сключване на споразумение с класирания на първо място кандидат.
Резултатите ще бъдат публикувани на сайта на ПОС www.pleven.court-bg.org

#тагове:

НАЙ-НОВИ: