Среднощна полицейска акция проведоха в заведения в Левски

19.09.2016 12:08

6.02.bartender

За времето от 22 часа на 17 септември до 4 часа на 18 септември на територията на РУ – Левски е проведена специализирана операция по линия „Питейни заведения, малолетни и непълнолетни лица“. Акцията е съвместна с участието на служители от „РЗИ“-Плевен, „ОДБХ“ – Плевен, ТД на НАП – Плевен, Агенция „Митници“ – ТМУ Свищов, „Инспекция по труда“ – Плевен, служител на „РСПБЗН“ – Левски и служители на РУ – Левски. Проверени са търговски обекти. В кафене в град Левски е проверена цялата налична документация. Съставени са пет констативни протокола от служители на ТД на НАП – Плевен, „РЗИ“- Плевен, „Инспекция по труда“ – Плевен, „ОДБХ“ – Плевен и ТМУ – Свищов.

В клуб в града от извършената проверка са констатирани следните нарушения: съставени три акта за нарушения от служители на „РЗИ“ – Плевен на физически лица за тютюнопушене в закрито обществено място, два акта по Закона за българските лични документи, един констативен протокол от служители на ТД на „НАП“ – Плевен и един  констативен протокол от служители на „Инспекция по труда“ – Плевен. В кафе – клуб в село Българене, от извършената проверка за констатирани нарушения са съставени акт за нарушение на физическо лице от служители на „РЗИ“ – Плевен за непредставяне на лична здравноосигурителна книжка на персонал от заведението, два акта по Закона за българските лични документи и един констативен протокол от служители на ТД на НАП – Плевен и един констативен протокол от служители на ТМУ – Свищов.

В снек бар в село Обнова, са установени нарушения и са съставени един акт от служители на „ОДБХ“ – Плевен за неправилно съхранение на хранителни продукти и лош хигиенен вид на заведението, един акт по Закона за българските лични документи, един акт по Наредба № 1 на община – Левски на управителя на заведението, един  констативен протокол от служители на ТМУ – Свищов, един констативен протокол от служители на ТД на НАП – Плевен и предстоящо съставяне на акт за несъответствие в касовата наличност на обекта.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: