Рок група „Stenli Stefanov`s Project” вече с дебютен албум

13.09.2016 13:42

13.09.stenli1

Рок група „Stenli Stefanov`s Project”  – младежите от Левски и Горна Оряховица, които завладяха публиката още на първото издание на Младежкия рок фестивал в Левски, вече имат дебютен албум. Албумът ”Начало на една история” разказва с авторски парчета рок група „Stenli Stefanov`s Project” – продуцирана, обработена и записана от фронтмена на групата Станислав Стефанов.
На YOUTH MUSIC FEST – ЛЕВСКИ 2016 рок група „Stenli Stefanov`s Project” – Станислав Стефанов – китара и вокал, Анатоли Атанасов – бас китара ,Стелян Тончев – клавишни и вокал, Радослав Рангелов – барабани и Петър Попов – новият вокал, показа още по-високо ниво и това предизвика бурни овации от публиката. Осемнадесетгодишният Стенли, който се изявява много успешно като музикант с авторски парчета, е и артист в самодейния театър на НЧ ”Георги Парцалев” в Левски. Дебютът му на сцената беше през юни в ролята на Орфей в комедията „Бизнес” от Кирил Топалов. На младежкия рок фест в Левски ролята на водещ убедително си подели с артиста Веселин Плачков.

13.09.stenli2

– Как успяваш, Стенли?
– Аз съм човек на изкуството и изкуството не бива да се дели на художествено, на музикално, на артистично. Изкуството е едно цяло и няма как един човек да се ограничи в изкуството, защото то го тегли навсякъде, особено ако го прави от сърце.
– Защо ”Начало на една история”?
– Защото с този албум искам да поставим началото на тази история „Stenli Stefanov`s Project”, по-точно авторска музика. Надявам се слушателите да го усетят повече със сърцето си, отколкото с ушите си, защото албумът е лично записан от мен, обработен и продуциран се надявам да го оценят… Ние сме против насилието и пеем за любовта в първия си албум.
– Усетихме тръпка от песните ви тази вечер…
– Тази вечер публиката чу две от новите парчета, които подготвяме за втория албум. Идеята ни е да бъде по-патриотичен и да върне любовта към България, към Васил Левски, към Христо Ботев, да припомни славното минало на българите… Това ни е идеята да събудим народа, да го мотивираме и с гордост да казва ,че е българин. Талант, много труд и финансова помощ, но не на последно място са нужни да се издаде албум, това го знаят всички… Имаме идея и работим по втория албум…
Станислав Стефанов – Стенли, докоснат от музата в изкуството ни доказва, че рокът в младите хора пулсира с нуждата да се върнем към корените и видим българите силни и можещи.
Текст: Любка Христова

#тагове:

НАЙ-НОВИ: