Легенди на рок музиката и млади таланти забиха заедно в Левски (галерия)

12.09.2016 13:53

12.09.levski1

Млади рок банди от страната забиваха с рок легенди на Вторият Младежки рок фестивал на стадиона в Левски в петък вечер, на 9-ти септември Рок банди от Шумен, Белене ,Троян и Левски свирихапредимно авторски парчета в различни стилове, звучаха и кавъри от световната поп и рок музика.

12.09.levski2
Рок група „Stenli Stefanov,s Project”, събрала младежи от Левски и Горна Оряховица, група „Engineer of death“ и рок група „Wetrock” от Троян, рок група „ NOTH” от Белене, рок група „The Lefties” от Шумен споделиха радостта си, че са участват в рок феста в Левски. Младите рокаджии мечтаят за големите световни сцени и срещата им с рок легендите ги вдъхновява да сбъднат мечтите си.
Фронтменът на група „Stenli Stefanov`s Project“ Станислав Стефанов – китара, вокал и водещ на феста обяви дебютния албум с авторски парчета на групата ”Начало на една история”, продуциран, обработен и записан и лично от него. Кметът на Община Левски Любка Александрова, домакин на събитието, поздрави и сподели: „Радвам се, че сме заедно, радвам се за това, че гледайки младите групи наистина мисля, че сме на прав път. Пожелавам им успех към големите сцени и един ден да бъдат известни като Николо Коцев и Дуги Уайт…

12.09.levski3
Основен вдъхновител на YOUTH MUSIC FEST – ЛЕВСКИ е Офелия Кънева и СОНИК СТАРТ. Преди да се ангажира с грижа за децата в цяла България полагаше грижи точно в тази сфера. Радвам се, че тя получи признание и че Държавната агенция за закрила на детето е в точните ръце”, каза кметът на Левски.
Александрова благодари и на Цонко Цонев, Николо Коцев, Дуги Уайт, на младите рок банди, на всички, направили възможно да се почувстваме граждани на света.

12.09.levski4
Вторият Младежки рок фестивал се проведе под патронажа на Председателя на Държавната агенция за закрила на детето Офелия Кънева.„Много вярвам във възможностите за създаване на нови писти, на нов фокус върху таланта на младите хора и се радвам, че Община Левски е домакин. За трети път се случа в страната за втори път в Левски…Невероятен кураж на г-жа Александрова да вложи цялото си сърце в едно такова голямо събитие. Миналата година подкрепата беше от Джон Лоутън и Б.Т.Р., тази година от Дуги Уайт и „Кикимора” – титани в музиката на световно ниво и точно такава сцена искам да виждам за българските млади таланти“, каза Офелия Кънева, която дойде да подкрепи благородната кауза.
В специална шатра „Кметълски истории” достигаха до ценители с личен автограф от кметъла Цонко Цонев. Концертът Дуги Уайт и „Кикимора” до късно вечерта радва рокаджиите в град Левски.

12.09.levski5 12.09.levski6 12.09.levski7 12.09.levski8 12.09.levski9 12.09.levski10

#тагове:

НАЙ-НОВИ: