Кметът награди с плакети олимпийците ни Невяна Владинова и Тихомир Иванов

29.08.2016 15:39

plaketi_sportisti

Плевенските представители на Олимпиадата в Рио де Жанейро – гимнастичката Невяна Владинова, лекоатлетът Тихомир Иванов и неговият треньор Георги Гетов бяха посрещнати официално днес в Заседателната зала на Община Плевен. Кметът Георг Спартански ги посрещна с букети цветя в началото на редовното оперативно заседание на ръководството на Общината. Той посочи, че това, което направиха Невяна и Тихомир, както и треньорът Георги Гетов, е нещо невероятно. Спартански им пожела да са здрави и още много успехи.

Това, което имаме, е едно безценно богатство и трябва да направим така, че то да се реализира в пълен обем, отбеляза Георг Спартански.

Кметът не пропусна да коментира със съжаление лошото състояние на спортната база в Плевен и изрази надежда, че Правителството ще отпусне средства за финансиране на втората фаза от изграждането на многофункционалната спортна зала, както и за ремонт на лекоатлетическата писта и помощната база към нея.

След като връчи плакети на тримата изявени плевенчани, Георг Спартански съобщи, че предстои заедно с председателя на Общинския съвет Мартин Митев да връчат отново официално паричните премии, които местният парламент гласува на Владинова, Иванов и Гетов.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: