Бобан Здравкович, Гъмзата и GBS ще пеят на фестивала в Орешак

26.07.2016 9:44

fest1

Фестивалът, както вече съобщихме, ще бъде на 3 и 4 септември, като на 5-и ще бъде закрит на обяд. Мястото за провеждане е на една огромна поляна до Националното изложение на художествените занаяти и изкуствата в Орешак, община Троян. Вече стана ясно, че първата голяма сръбска звезда, която ще вземе участие, е Бобан Здравкович. Фестивалът и двата дни стартира от 10 сутринта. На 3 септември е предвидена разнообразна програма – музика на народите, арт работилница (керамика, рисуване, дърворезба), състезание по пейнтбол, шоу програма на кукери, танцови ансамбли от цяла България, шоуто на балет „Нова“. Около 20 часа ще бъде грандиозното откриване на фестивала . Водещ ще бъде чаровната Тамара Кривлева – хореограф на адреналинките от предаването „Господари на Ефира“ и част от балет „Нова“.

През втория ден (4 септември) е подбрана също разнообразна и интересна програма. Ще бъде проведен балкански кулинарен конкурс, като ястията ще бъдат оценявани от мастър шефове от България и Балканите. Предвидено е да има турнир по табла, танцов уъркшоп, а през цялото време на сцената оркестри от цялата страна ще ни потопят в ритмите на балканската музика. Преди втория грандиозен концерт на сцената зрителите ще се насладят на най-новото шоу TWERK на адреналинката Яна Христова. “Черешката на тортата” втората вечер ще бъдат Йордан Йончев – Гъмзата и неговият бенд GBS, които отново ще пренесат публиката в ритмите на балканската музика. ВХОДЪТ ЗА ФЕСТИВАЛА Е СВОБОДЕН!
Разбира се, фестивалното време ще бъде време на кулинарни наслади – гостите ще имат шанса да вкусят от прекрасната балканска кухня, както и да опитат от най-типичните балкански напитки, които ще повдигнат градуса на настроението. За децата ще има специален детски парк за забавления.
Медийни партньори на събитието са: troyanpress.com, в. „ТроянЪТ“, plevenzapleven.bg, lukovit-news.com, в. „Луковитски новини“, lovechnews.bg.

fest2

За контакти с организаторите: 0889/ 15 15 44

#тагове:

НАЙ-НОВИ: