Свободни места след трето класиране при кандидат-гимназистите има в училища в Плевен и Червен бряг

22.07.2016 8:24

20.11.school

Регионален инспекторат по образованието – Плевен обяви незаетите места след трети етап на класиране на учениците след завършен VII клас за прием за учебната 2016/2017 година в областта.

Свободни места има в МГ „Гео Милев”, Езикова гимназия, ДФСГ „Интелект“, СОУ „Иван Вазов“, СОУ „Пейо Яворов“, ПГ по механоелектротехника – Плевен, ПГЕХТ „Проф. Асен Златаров“, ПГ по ресторантьорство, търговия и обслужване, ПГ по туризъм „Алеко Константинов“, ПГМЕТ „Девети май“ – Червен бряг и ТГ „Васил Априлов“ – Червен бряг.

Попълването на незаетите места след ІІІ етап на класиране се осъществява до 05 септември 2016 г. За попълване на незаетите места след трети етап на класиране може да кандидатстват ученици, които трябва да представят:

–   Удостоверение за завършен VІІ клас,

–   Служебна бележка за оценките от положените приемни изпити, удостоверяваща получена оценка най-малко 3,00 на всеки от тях,

–   Медицинско свидетелство (само за професионалните гимназии и ДФСГ „Интелект“).

Срокът за подаване на документи и за записване се определя от директора на училището. Класирането на учениците се осъществява от комисия, определена от директора на училището.

Ето и ТУК ще намерите пълния списък с училищата и обявените от тях свободни места:

#тагове:

НАЙ-НОВИ: