Съветниците ще решават за избор на управител на „Паркстрой”

21.07.2016 17:07

15.07.parkstroi

Предложение за избор на управител на фирма „Паркстрой” ще бъде разгледано на предстоящата сесия на Общински съвет – Плевен. То е внесено от съветника от групата на ПП ГЕРБ Христослав Михайлов.

В своето предложение той посочва, че в началото на август тази година изтича договорът за управление на настоящия управител на „Паркстрой” ЕООД. „Предвид факта, че дружеството е основният участник в процеса по поддръжката на зелените площи и озеленяването на община Плевен считам, че е необходимо да приемем решение, с което да изберем управител на дружеството, коментира в мотивите си Михайлов. И добавя, че отлагането на решението за сесията в края на август и предвид сроковете за неговото влизане в сила би довело до невъзможност на дружеството да се справи с непосредствените задачи, което от своя страна да доведе до негативни обществени последици.

Какво ще е решението на местните депутати по този въпрос ще стане ясно на сесията, насрочена за 28 юли, четвъртък, от 9 часа в конферентната зала на сграда „Гена Димитрова”.  

#тагове:

НАЙ-НОВИ: