Кметът на Червен бряг се допита до гражданите за съдбата на пазара

21.07.2016 11:30

21.07.pazar1

Изложба с обществено обсъждане се проведе вчера в Ритуалната зала на Червен бряг по повод съдбата на общинския пазар, съобщават от пресцентъра на Общината. Бяха представени конкурсни проекти за обемно-пространствено решение за общинския пазар в Червен бряг. На срещата присъстваха граждани, търговци, общински съветници и общинска администрация.
Общо четири са били предложенията за визия на общинския пазар, като на първо място е класиран идейният проект на Архитектурно бюро „Цикалов и архитекти“. Презентация на проекта направи арх. Георги Цикалов. Журито, оценило идейните проекти, също присъстваше на срещата. Мотивите си за избор на проект изказа и председателят на журито доц. д-р арх. Бояров. Граждани и търговци също имаха думата за своите въпроси и предложения.

21.07.pazar2
По предложение на инж. Данаил Вълов, кмет на Община Червен бряг, в рамките на един месец в Ритуалната зала на града всеки ден от 10:00 до 12:00 ч. всеки от гражданите и търговците ще може в писмен вид да входира своите предложения за съдбата и визията на общинския пазар.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: