Щит против снегонавявания от нова генерация представиха на депутата Владислав Николов в Кнежа

04.07.2016 15:52

4.07.gerb1

Щит против снегонавявания от нова генерация представи на вниманието на народния представител от ГЕРБ Владислав Николов по време на приемната му в Кнежа Тодор Пресолски. По думите на производителя, той е съобразен с изискванията на Агенцията по пътна инфраструктура, в него няма метал, за да представлява обект за посегателство и по качество превъзхожда изработваните досега съоръжения. Според Тодор Пресолски, в района на Кнежа навяванията зимно време са сериозни и без щитове земеделската продукция е застрашена, в опасност са и пътищата в региона. По време на приемната заедно с Владислав Николов бе и Валери Лачовски, общински ръководител на ГЕРБ – Кнежа.

4.07.gerb2
Към народния представител за съдействие се обърна и Илка Ахчийска, която е самотна майка с две деца, учител по професия, но трайно безработна. Със съдействието на общинска администрация, в лицето на Илийчо Лачовски, кмет на община Кнежа от ГЕРБ Илка бе назначена на работа, която ще осигури прехраната на нея и двете й деца.
Собственици на земя, предоставили я за ползване на земеделски производители, изразиха пред народния представител недоволството си от стопанисването им, както и от нередовното изплащане на рента през последните години. Предстои среща на Владислав Николов със земеделски производители от региона, за разрешаване на проблема.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: