Учители от НУ „Христо Ботев“ – Плевен гостуваха на свои колеги в Румъния

20.06.2016 9:25

20.06.botev1

Директорът на НУ „Христо Ботев” – Плевен, Цветелин Горанов и част от педагогическия екип на училището посетиха свои колеги от ОУ „Михай Еминеску” – Корабия, Румъния. Топлото посрещане от страна на Влад Камелия – зам.-директор на ОУ „Михай Еминеску”, на преподавателите, както и на зам.-кмета на Корабия – Сорин Влад, допринесоха за приятната и ползотворна атмосфера по време на срещата.

20.06.botev2
Запознаха се с различията в образователната система и структурата на училищата, кратко представяне на историята им, начина на работа и техните постижения. Учителите от двете държави споделиха опит и използваните методи при преподаването на учебния материал.
Приятна изненада за гостите бяха подготвили и учениците, заедно със своите учители. Те показаха богата програма, голямо разнообразие от дейности, подготвени в часовете за извънкласни дейности, организирани от училището. С любезното съдействие на г-жа Радулова и проявеното голямо желание от страна на г-жа Влад Камелия, двете училища се договориха за колективна работа и разработване на съвместни проекти.

20.06.botev4 20.06.botev5

 

20.06.botev3

#тагове:

НАЙ-НОВИ: