Плевен посреща победителите от хор „Звъника” на площад „Възраждане“

20.06.2016 16:03

zvanika 1

С аплодисменти бяха посрещнати днес в сградата на Община Плевен талантливите изпълнители от хор „Звъника” заедно с техния диригент Ваня Делийска. По специална покана на кмета на Георг Спартански тя бяха гости в началото на седмичното оперативно заседание на шефовете на дирекции и отдели с кмета.

Повод бе изключителното представяне на плевенските таланти в тв състезанието „Игра на хорове”.

zvanika

Кметът Спартански благодари за представянето на хор „Звъника” и за таланта, който показаха тези плевенски деца. „Оценката на публиката, съгласно която те бяха класирани на първо място от хоровете, е най-голямата възможна оценка, която българската публика може да им даде”, подчерта в поздрава си към децата кметът. „Искам да ви благодаря от името на Община Плевен, от името на гражданите на Плевен, че ни доставихте тази емоция и огромно удоволствие и не трето място, но по значимост тази гордост, че нашите, плевенските деца са супер качество деца, супер талантливи, супер успешни. Ще ви пожелая здраве, за да реализирате своите таланти”, добави още Георг Спартански.

Своите благодарности за положения труд и за положените усилия отправи и Ваня Делийска.

Днес стана ясна и датата на специалния концерт, който ще изнесат изпълнителите от хор „Звъника” специално за плевенчани. Той ще се състои на 26 юни, неделя, от 20,30 часа на сцената при Водната каскада. Репертоарът ще включва песните, с които звъниките се представиха в отделните етапи на „Игра на хорове”.

zvanika 2

#тагове:

НАЙ-НОВИ: