Проф. Славчо Томов и д-р Весела Томова ще са сред лекторите в кариерен форум в Плевен

09.06.2016 14:13

9.06.karieren

Уебрика ИТ Академия и сдружение с обществено полезна дейност „Завод за идеи“ и организират кариерен форум, който ще се проведе на 11 юни от 10 до 18 часа в зала „Плевен“ на Областна администрация. Форумът ще се състои от 30-минутни лекции/презентации, от които 10 минути ще са отделени за въпроси от публиката.
Събитието ще е насочено към ученици от 9, 10 и 11 клас. На него различни професионалисти от различни сектори ще разкажат за кариерата си: какъв е пътят за навлизане в сектора, какви са усилията, които са положили, какво представлява тяхната професия, как им протича работната седмица, какви условия за развитие предлага професията, какво възнаграждение могат да очакват навлизащите специалисти.
Лекторите ще са от разнообразни професии, като сред тях личат имената на д-р Весела Томова – кардиолог, началник Вътрешно отделение, МБАЛ „Св. Марина“ – Плевен, проф. д-р Славчо Томов, акушер-гинеколог и онколог, Ректор на Медицински университет – Плевен, адвокат Валя Петкова, дизайнерът Алекс Токмакчиев.
Целта на събитието е да информира младите за възможностите, които стоят пред тях. Да ги запознае с възможно най-много и различни професии. Желаният резултат от събитието е да бъдат информирани достатъчно учениците, за да могат да вземат едно добре обосновано решение за бъдещето си – с какво искат да се занимават и каква кариера да градят.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: