С богата и разнообразна програма бе отбелязан Денят на детето в община Червен бряг

02.06.2016 17:21

2.06.june1

1-ви юни – Денят на детето, беше отбелязан подобаващо във всички детски градини и населени места на територията на Община Червен бряг, съобщават от пресцентъра на местната администрация. Празненствата около детския празник започнаха още на 30 май, когато пред НЧ ‘Н.Й.Вапцаров’ – Червен бряг малчуганите се радваха на гостуващия куклен спектакъл „Куклена фиеста“ на ДКТ „Иван Радоев“ – Плевен.

2.06.june2
На 1 юни по идея на самоукия художник Иван Аблански и в негова памет се проведе и мероприятие в двора на ОУ „Алеко Константинов“ – 5-ти квартал. Събитието бе под патронажа на Община Червен бряг и благодарение на ОУ „Алеко Константинов“, НЧ “Н.Й.Вапцаров“, на Центъра за работа с деца с ръководител Нина Горанова и кметския наместник. Празникът на децата беше отбелязан и в с. Глава и Център за обществена подкрепа, които изненадаха приятно децата от приемните семейства.
С песни, танци, рисунки и много веселби ще бъде запомнен празникът и за децата от ОДЗ ‘Зора’ – Червен бряг, за които имаше куп изненади. Празненства по случай деня на детето имаше във всички населени места на общината.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: