Ден на отворените врати в ЦСРИ за деца с увреждания в Плевен

02.06.2016 13:02

csri pleven

С празничен водосвет започна Денят на отворени врати в Центъра за социална рехабилитация и интеграция за деца с увреждания –Плевен /ул. Даскал Димо”7/.

С пожелания за здраве, благополучие, светлина и повече усмивки посрещна днес всеки посетител директорът на Центъра Габриела Аспарухова.

До 15:00ч. днес всички жители и гости на град Плевен могат да разгледат материалната база и получат подробна информация за същността на услугата, за директната работата с деца, както и отговори на въпроси в компетенцията на специалистите в центъра. Най-малките гости ще могат да рисуват и поиграят.

csri pleven 2

Мероприятието „Ден на отворени врати” е част от инициативите, посветени на децата в седмицата на най-милия и искрен празник – Международния ден на детето – 1 юни.

Вчера ЦСРИДУ направи официално представяне на дейността на социалната услуга, в присъствието на много гости  от града и  страната, ангажирани в социалната сфера. Срещата се проведе в камерна зала на Регионална библиотека „Христо Смирненски”-град Плевен. Целта й  бе не само да се презентира  дейността на Центъра, а и да се обменят опита, идеите и ресурсите на специалистите, за съвместно постигане на още по-ефективни резултати в социалната сфера, в името на  децата. Водещото послание на това събиране, отправено към присъстващите се криеше зад мотото „Заедно за по-добро развитие на децата”.

Инициативите посветени на децата ще приключат с еднодневна екскурзия, организирана за децата, посещаващи ЦСРИДУ, до град Елена.

csri pleven 3csri pleven 1csri pleven 4

#тагове:

НАЙ-НОВИ: